30 Juni 2009

Ojojoj, va jag suger på att uppdatera. Haha!

Just nu är jag hemma iallafall. Ska jobba natt inatt så jag börjar inte förens kl.19 ikväll och kommer inte komma hem förens 5 imorgon bitti. Jag kommer vara helt slut! Men det är ju fina pengar så ^^,.

Igår fick jag och mamma fnatt och åkte till Halmstad. Det var super skönt verkligen! Fast jag var duktigt trött eftersom jag hade varit vaken sen 04.10. Så som slocknade direkt när vi kom hem.

Snart ska jag måla mina naglar lite fort tänkte jag. Sedan ska jag fixa iordning alla mina papper och sätta in dom i pärmar och så.

Blev bara en liten uppdaterin, men det är ju bättre än inget. Höhö. Pusspuss!

26 Juni 2009

Woho, andra dagen på jobbet idag. Idag har det faktiskt gått ruskigt fort! Helt plötsligt var det frukost och sen så sa det bara pang så slutade vi. Har fått lära mig att stå vid en ny maskin idag. Kul! Har sprungit mellan sorteringen och den maskinen hela dagen. Alltså en halvtimme på varje ställe. Så det har varit en bra dag. Trots att jag fick gå upp vid halv 5! Haha. Är nog lite övertrött för jag är helt flummig.

Snaaaart kommer fredrik med :D. Det är nice! Jag ska baka tacopaj och sedan ska vi hem till honom en runda :).
Äh, orka sitta här då.

Btw så är Michael Jackson död. Och ifall man går ut så blåser man nästan iväg :O.

25 Juni 2009

Första dagen på jobbet avklarad nu då! Det har varit vääääldigt mycket information så mitt huvud är som en enda stor gröt xD. Men det har varit en lugn dag osv. Knappt ingen post alls. Karro var som tur var på samma introduktion som jag så jag slapp känna mig helt utanför. Fast vi var bara 3 stycken "/. Och sen tre stycken "faddrar" som det heter, och sedan mamma och micke och en annan tjej. Så det var soft :).

Får se hur det går imorgon. Börjar ju redan kl.06.00 imorgon bitti så jag får gå upp vid halv 5 ><. Det suger ju rätt hårt. Lär vara helt död på kvällen. Höhö. Men jag är ju fri i helgen så det gör ju inte så mycket.

Åh, och Fredrik kommer äntligen hem imorgon :D. Känns som om han har varit ifrån mig en evighet!

Uhh, på tisdag och på söndag ska jag jobba natt.. DET kommer bli hårt! Fy tusan. Men men. Det är ju fina pengar :). Gäller bara att sova som fan innan så ska det nog gå bra. På tisdag jobbar jag 19.00-04.30 och på söndag jobbar jag 21.00-04.30. Jag överlever nog :).

Nä, nu ska jag gå och ta en "powernap" i en halvtimme :). Ciao!

24 Juni 2009

Åh, sista lediga dagen idag. Har precis ätit upp min gröt, och ska snart gå och sätta på kaffet. Gott!
Mitt öga har typ gått sönder eller nått. Haha. Nej men, det gör ont av någon anledning "/. Knaaasigt..

Igår kväll gjorde jag och mamma paj. Ruccola med soltorkade tomater och fetaost (iom att jag inte kan äta vanlig). Och den blev faktiskt riktigt god! Har alltid trott att det varit krabbigt att göra paj men det var det ju inte alls!
Så på torsdag eller fredag ska vi göra tacopaj istället. MUMMA!

Senare idag ska jag upp till mormor igen. Måste vattna Henrys blommor och titta till huset och så. Det är ju iallafall fint väder så då gör det ju inget att jag ska cykla upp :).

Nä, nu ska jag göra kaffe.

23 Juni 2009

Vilket super väder! Weei. Iofs har jag typ inte varit ute så mycket, men ändå.

Jag vaknade vid typ 10 av att snickaren snackade högt som fan med någon annan snubbe som var här. Blev nyfiken på vem det var så jag gick upp. Och jag antar att det var någon rörmokare eller dylikt för dom snackade om diskmaskinen.
Så nu är allting äntligen klart! Golvet är lagt och diskmaskinen lagad. Woho, nu slipper vi diska för hand! :D. Det blir nice.

Efter att jag hade ätit frukost så cyklade jag upp till mormor för att lämna hennes medicin och för att hämta Henrys post och ge den till henne. Hon var på att ovanligt gott humör faktiskt :D. Så det var roligt.
Haha just det, Henry har ju åkt till Gotland och då ska vi ta hand om huset och blommorna osv medans han är borta. Och då hade han skrivit en lapp och gett till mormor där det står vad vi ska göra osv. Och längst ner stod det: "Ej obligatorisk uppg.  Avliva alla mördarsniglar på ett skonsamt och effektivt sätt. Förslagsvis halshuggning (det är dom vana vid)". Hahaha! Jag vek mig nästan dubbelt när jag läste det. Så typiskt honom :P.

Efter det så cyklade jag hem igen på min räääääser cykel (vi köpte ju en ny i helgen) och sen gjorde jag lite käk. Nypotatis och korv (orka göra något avancerat :P.) Lite typisk tami-mat kanske men vafan, det är gott ju!

Cyklen är föresten skit bra!

Mamma slutar jobba kl.15.00 så sen ska jag väl umgås med henne en stund innan hon lägger sig och sover.
Sen vetitusan vad jag ska hitta på.. Borde ju egentligen slappa så mycket som jag bara kan nu när jobbet börjar om 2 dagar. USCH! Det tar verkligen emot att börja jobba. Det är långa pass och jag är fortfarande inte uppvilad sen skolan. Meen det är väl bara att bita ihop och ta det som en man (KVINNA). Höhö. Det ger ju fett fina pengar iallafall :D.

Åh btw, jag funderade lite på ifall man får studiebidrag denna månaden. Och så gick jag in på CSN's hemsida och där stod det att pengarna kommer även denna månaden och det behövs verkligen! Att vara luspank i 1,5 månad är ingenting som jag föredrar direkt. Hoppas verkligen att det stämmer att dom kommer!

Nä, nu ska jag äta lite mellanmål tänkte jag. Typ fil eller nått :). Puss!

22 Juni 2009

FÖRLÅT för dålig uppdatering! Fredrik har varit hemma enda sen i onsdags så jag har inte riktigt känt för att sitta vid datorn :D. Men nu så..
Vi låg ju på hotel i Halmstad över midsommar och det var suuuper mysigt! Vi bodde ju i stora sviten och det var väldigt stort ^^,. Alla var jätte trevliga osv så allt har varit bra.
Lite tråkigt därimot är att mitt illamående fortfarande är kvar. Det började ju en dag då jag mådde illa något extremt och sedan dess går det i vågor, och det har hållt på i typ 5 veckor nu "/. Äter iallafall omeprazol så jag hoppas verkligen att det hjälper...

Fredrik har köpt nu bil nu föresten. Och han är såååå glad! Det blev faktiskt en s40. Mycket nyare än vad jag trodde han skulle köpa (och han också för den delen) men den är verkligen jätte fin!

På torsdag börjar jobbet. Usch, jag känner verkligen hur det tar emot. Även ifall det ska bli jätte roligt att börja också, så samtidigt så känns det som om jag hade behövt mer ledigt.. Men jag får sova massor nu innan torsdag ;).

Haha, jag har klippt av mina naglar nu också. Har nog inte haft så här korta på typ 3 år och jag känner mig nästan handikappad (skoj). Känns hel knasigt, men det ska jag nog kunna vänja mig vid. Måste bara måla dom också :D.

Äh, nu ska jag försöka buffa lite på snickaren som är här och lägger vårat golv så jag kan få äta lunch någon gång. Det blir jätte snyggt btw! Puss!

16 Juni 2009

Gah! Jag hatar flugor! Dom ska fan alltid hålla på att surra och klättra på en så man inte kan sova :@.



Åh, jag höll på att glömma! Jag satte ju ett mål när jag slutade röka och började med springandet, att jag skulle klara 5 kilometer innan sommaren, och gissa vad?! Igår klarade jag det! Och jag vart inte ens trött efteråt. Inte ens andfådd. Dessutom, utan astmaspray! Man märkte bara att pulsen hade gått upp. Det var galet! Och jag blev så himla förvånad över hur lätt det gick. För om man tänker efter lite så - jag slutade röka för ungefär 2 månader sen bara och innan dess hade jag rökt i 6 år, jag har väääldigt dåliga luftvägar, jag har aldrig, aldrig, aldrig sprungit innan typ. Inte ifall jag inte har varit tvungen. Plus att jag  är pollenallergiker. Woho, det är nog meningen att jag ska springa! :D.



Jag och Myran har precis varit nere vid sjön och fiskat. Medans jag bara fick små fjuttiga abborrar så fick myran världens monster sutare. Bläää! Vi gick bort till grannen så han kan ge det till hans (VÅRA) katter.

15 Juni 2009

Oh my god, vilken sjuk dröm jag hade! I korta drag handlade det om att jag åkte skridskor inne i stan (alltså på asfalt och grus), att jag träffade elsie på bussen påväg till stan och hon hade väääärldens mage och att det var en skabbhund som förföljde mig. uuuuh, vafan drömmer jag sånt för? :P.

Äh, nu sitter jag och dricker kaffe. Gud va skönt det är att vakna på morgonen utan att någon är hemma. Det är så tyst och lungt :). 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Mamma ville jag skulle tvätta  fönsterna på altanen, så jag får väl göra det. sen får jag se vad jag hittar på. 



Åh, äntligen färdig med fönsterna! Det tog låååång tid och jag lär ha träningsvärk i armarna imorgon när jag vaknar. Nu ska jag leta efter en ny cykel på blocket, och sedan ska mamma och jag ta på oss träningsskorna :D. Niiiiice!

14 Juni 2009

Hemma igen! Kom precis hem från Fredrik. Lite trist att helgen redan har gått, men han kommer ju hem redan på onsdag så :D. Helgen har varit bra. Väldigt mysig, som vanligt :). Även ifall vi inte har hittat på något speciellt.
Idag så satt vi och stekte i solen ett tag, riktigt skönt! Sen fick vi för oss att cykla till "muggebohavet" så det gjorde vi. När vi väl kom dit så konstaterade vi genast att det blåste tok för mycket för att vi skulle kunna vara där, så vi cyklade hem igen. Men vi fick lite motion iallafall, 1,5 mil :). Sedan tittade vi på Asterix & Obelix (haha, varken fredrik eller jag kommer nog aldrig växa ifrån dom filmerna). Grymt bra! Sedan typ slappade vi bara. Åt lite kvällsmat och sedan var det dags att åka. 
Och nuuu sitter jag här. igen.. Som vanligt.. Like always! Böhö.


Nä, jag ska föna mitt hår lite nu tänkte jag. Ser ut som en jag-vet-inte-vad.... Hejs!

12 Juni 2009

Regn, regn, regn. Fasen så tråkigt det är! Jag har iallafall vaknat. Sitter här med morgonkaffet som vanligt :). Jag är faktiskt relativt pigg idag. Konstigt! Haha, jag hade en sån sjuk dröm! Handlade om att jag satt på nått typ konsentrationsläger för bråkiga barn och så var det någon tant som ville ha mig dödad. Hel skumt var det iallafall!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på "/. Jag kan ju inte göra färdigt i trädgården mtp att regnet öser ner. Det är ju lite trist för det var faktiskt riktigt roligt när man väl satte igång med det :). Fredrik kommer ju ikväll vid 5 :D. Så tills dess antar  jag att jag bara ska slappa. Tänkte dammsuga mitt rum och lite sådär. Får väl se vad jag hittar på :).

Föresten, är det normalt att kunna få blåmärke på fingret? För igår när jag var nere i ladugården för att lägga tillbaka röjsågen så klämde jag fingret mellan röjsågen och "hyllan" som den skulle ligga på, och nu har jag fått värsta blåmärket där :O. Haha, det är rätt sjukt för jag har då aldrig haft det innan :P.

Nä, nu ska jag göra min gröt. Yärk!

11 Juni 2009

Åh, jävla skit väder! Blir en inne-dag idag med då.
Snart ska jag och Myran göra mat. Nudlar och wookgrönsaker :D. Mums!



Oj, det blev en heldag i trädgården! Jag och Myran han fixar heeela gräsmattan så nu är det fint igen :). och jag har kört röjsåg: Woho. Det var faktiskt kul :P. Fast jobbigt för händerna.. Sen har vi krabbat med gräsklipparen i typ 2 timmar för att få bort bladen. Dom satt som sten. Men med lite jävlarannama går allt! Nu ska jag ta nått att äta. blir väl typ mackor eller nått sånt enkelt :). Är riktigt trött.

10 Juni 2009

Min pojkvän har gått och blivit knäpp! Vi har ju pratat om att åka iväg till Halmstad över midsommar för att checka in på något hotell och bara umgås han och jag för en gångs skull. Alla par behöver ju lite egentid ju. Men iallafall, igår när vi pratade i telefon i vanlig ordning så började vi prata lite om det. Och eftersom jag samtidigt satt framför datorn så började jag googla på hotell i Halmstad.  Hittade ett som hette Clarion Hotell och dom hade ett supermysigt "paket" för två. Det var ett rum med jacuzzi och så reserverade dom plats åt en på en resturang i närheten. Detta var inte alls dyrt så jag letade fram numret till dom så Fredrik kunde ringa dom idag. Och det första han säger till mig idag när jag vaknade (efter godmorgon såklart) var att det inte fanns några sånna lediga rum, men att han hade bokat stora sviten istället. Hahaha. Han är tossig! Undrar hur mycket det kostar ><. Oooooh. Men det kommer bli mysigt iallafall :).

Villket tråkigt väder det är btw! Jag och Myran som hade tänkt fixa klart gräset idag.. Vi får nog ta det en annan dag. Går ju inte att klippa när det är blött för gräset lägger sig då.

Hm, vad ska man hitta på idag då? Jag ska nog städa mitt rum iallafall. Kläderna har nu börjat vandra ut från garderoben och ut på golvet, som vanligt! Att jag aldrig lär mig! Men men.. Kanske kan glo på någon film sen tillsammans med systeryster? Äh, vi får se :).

Nu börjar jag städa. Hej!



Åh, jag blir snart arg för att det aldrig slutar regna. Jag som skulle springa idag! Får riktigt dåligt samvete av att bara sitta inne och glo på film efter film. Men det typ ösregnar ju så. Klockan börjar iallafall bli lite närmare kvällen nu, och det är ju bra :D. Jag vill ha fredag nu!



Haha, tittade nyss på typ 3 avsnitt av "My super sweet 16".. Herregud vilka bortskämda ungar! Det är  ju helt sjukt..
Om ni vill se så gå in på -->  www.mtv.se


9 Juni 2009

SOMMARLOV!! :D, Finally!



Hm, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Funderar på att dricka kaffe, men vet inte riktigt ifall min mage klarar det nu. Men what the hell, jag har ju sommarlov så vad spelar det för roll?! :D. Haha, jag blir hypad bara av att tänka på att pluggandet för denna terminen ÄNTLIGEN är slut. Och som jag har slitit! Håller tummarna för att jag får godkänt i alla ämnen bara!

Dagen har gått väääldigt fort faktiskt. Vi började kl.9 med att ha typ "fråge-tävling" mot 2orna. Direkt där efter gick alla bort till Strandbjörket och spelade brännboll. Och trotts en jävligt orättvis dommare och trotts att alla typ missade bollen så lyckades vi ändå vinna! :D. Woho. Och 2orna som var så himla stöddiga xD.
Iallafall så efter det så kom glassbilen ^^,. Haha, det hade dom som surprise ;D. Fast det var gott så.
Sen fick vi sluta och då gick jag tillbaka till skolan för att hämta min jacka och min väska. Åkte med 12.55 bussen till alvesta för jag orkade inte sitta och vänta i typ 1,5 timme på att vislandabussen skulle komma. Så väl i alvesta träffade jag ela och hennes mama. GUD va längesen! Helt sjukt. Så det var riktigt roligt :D. Sen bad jag Myran hämta mig för jag orkade verkligen inte gå hem. Och nu sitter jag häääär :). As usual ;).

Tror faktiskt jag ska lägga mig en timme och vila lite :). Måste försöka få tiden att gå fort nu så det kan bli fredag någon gång. Jag håller ju på att gå under nu när fredrik inte har varit hemma på jätte länge!! Men det går nog fort tills dess :).

Nä, nu ska jag faktiskt vila :). Adios!



Åh, jag har sovit och sovit och sovit. Och det har varit så skönt! Fast jag hade en sådan sjuk dröm så när jag vaknade så vart jag helt groggy. Haha. Men nu har jag börjat vakna till liv iallafall :). Någon som har nått förslag på vad man kan hitta på? :).



8 Juni 2009

Just nu sitter jag i skolan. Börjar om en sådär 8 minuter så detta blir bara ett kort inlägg.

Imorse mådde jag inte alls bra men jag tvingade mig själv att gå till skolan. Och nu mår jag bättre :). Så det är ju skönt.

Åh, bara tanken av att det är sommarlov får det att nästan pirra i magen. Haha! Det kommer bli så himla skönt! Fast jag kommer ju bara ha lov i typ 2 veckor för sen börjar jag jobba ><. Fast skönt med lite cash..


Jaja, nu ska jag gå på samhäll. Ciao!



Hade nyss betygssnack i svenska och samhäll. Det var betyget vi fick på uppsatsen om kulturmöten som vi gjort. Iom att det var samarbete i svenska och samhäll så fick vi 2 betyg. Så det blev G/VG i svenska och ett starkt G i samhäll. Har verkligen jobbat röven av mig men ändå så får jag inte mer än G. Har alltid fått typ VG på prov osv i svenska men tydligen så spelar det ingen roll. Sen ifall jag inte får godkänt på samhälls provet så får jag IG i samhäll. Det är helt sinnessjukt! Bara för att man inte klarar ett enda jävla prov så ska man väl inte få ig på hela kursen? Gah! Arg är jag!.. Jävla skit lärare rent ut sagt. Någon annan som varit med om det här?! :O.



Åh, äntligen hemma. Äntligen kaffe!! mm, namnam!
Gud va denna dagen har gått fort nu när man tänker efter :O. Men det gör inte mig nått. Oh, redan avslutning imorgon ju :D. Woho! Åh, mamma fyller år imorgon med :D. Det är nice.

Hm, vad ska man göra nu då? Haha, känns helt knäppt nu när jag är färdig med allt. Är så van vid att plugga så fort jag kommer hem så nu när jag väl kan vara ledig så vet jag inte vad jag ska göra xD. Haha!

Föresten så är våran mattelärare helt dum i huvudet. Bara för att vi "IG-barn" som ska ha matte A nästa termin också. Det är rätt många faktiskt. Men iallafall, bara för att vi ska fortsätta läsa denna kursen så var vi tvungna att sitta kvar idag medans alla andra jävlar fick gå! Och jag hade glömt min mattebok hemma idag så jag kunde inte räkna nått, då säger hon att jag ska sitta och bara glo bort den timmen :O. Hon är störd. Verkligen.. Blääää!


Nä, nu ska jag dricka mitt kaffe och läsa bloggar. Bye! :D.



Åh, igår köpte mamma glass till mig så nu har jag faktiskt gjort smoothie. Gotti!


7 Juni 2009

Helt sjukt va slö jag är på morgonen ><. Haha. Det är helt galet. Men men. Snart ska jag sätta igång med min gröt.. Blir extra motbjudande idag då min mjölk  är slut så jag får använda fil istället. Haha. Men vill man att magen ska må bra så. Hehe.

Idag ska vi iallafall åka iväg en runda med mormor. Snäckan (lillasyster) och Chatrin (tjejen som äger stallet där hon rider) ska på shire galopp och mormor pratade om att hon så gärna ville åka dit och titta. Det är ju lite svårt för henne då hennes rygg är så dålig att hon bara kan stå upp i några minuter.. Men iallafall så  pratade hon om det igår när jag var där och rullade hennes hår. Och sen bestämde jag och mamma att vi ska ta henne dit. Hon kan ju aldrig åka iväg på någonting så det tycker hon nog är roligt :D. Men vi kommer inte stanna där länge. Vi ska bara se när dom galopperar och sen får vi åka hem igen iom att hon är så dålig.

Sen i eftermiddag ska jag nog klippa klart gräset ifall vädret tillåter. Började ju klippa igår nu när gräsklipparen äntligen funkar. Vi har ju inte klippt det någonting detta året så det var riiiktigt långt. Så man får köra typ 3-4 gånger på varje ställe. haha. Och jag som är så himla pedant med ><. Det tar år! Men men. Det får ju dagen att gå iallafall :).

Imorgon är det äntligen måndag och denna dryga jävla helgen är äntligen över. Man känner sig nästan handikappad när fredrik inte är hemma. Haha! Jag typ bara går runt hela dagarna och funderar på vad jag ska göra :P. Illa!
Men iallafall så har jag sovmorgon till 11 imorgon. Woho! Ska bli riktigt skönt. Och sen på tisdag är det äntligen sommarlov! Gud som jag har längtat efter den dagen :P. Haha.

Nä, nu måste jag fan äta frukost alltså. Jag fastnar alltid här ><. Kul med nya läsare btw! :D. Lägg gärna till på bloglovin (a). Puss!



Jag förstår inte hur i helvete jag kan vara så himla trött! Jag hade allvarligt talat kunnat gå och lägga mig nu och sova tills imorgon bitti, utan problem. Det är galet.. Funderar starkt på att ut och springa och se ifall det kan få mig att bli lite piggare. Fast jag har fortfarande lite ont i benen sen jag sprang så långt förra  gången. Men det ska nog gå bra ändå.

Åh, jag saknar fredrik som tusan också! Känns som om det är en hel evighet kvar innan han kommer hem igen :(. Fy!

Är på riktigt dåligt humör nu med "/. Helt utan anledning. Knäppt.

Nu ska jag typ... springa. eller nått. Nä jag har fan ingen aning! Någon som har ett förslag? :).



6 Juni 2009

Åh, jag är sååå trött! Har precis levat och vilat i typ 45 minuter. Blev lite piggare men jag är fortfarande grymt sleten.. Sjukt att man kan bli så färdig bara av att plugga. Men men. Sånt är livet.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det  lungt. Kanske göra i ordning mina pärmar nu när jag inte har något bättre för mig. Äh, får se lite hur jag gör :). Skönt nu när det bara är mamma och jag hemma :). Så lungt och skönt då..

Nä, jag ska faktiskt börja med pärmarna nu :). Ciao!



Btw  så stormtrivs jag i mitt hår!! :D. 



Okej, såhär...

0-360236b82fb0f304c32717034e124351.png

Kolla varifrån!

Okej, såhär ser håret nu. Strunta i att jag ser ut som en struts och att håret ligger lite konstigt. Jag har precis vaknat! Ni får helt enkelt föreställa er att det är snyggare iordning gjort :). Vad tycks?

 

 

Åh, det är verkligen guld värt att sova ibland alltså! Somnade som en klubbad säl så fort jag kom hem från skolan och nu är jag faktiskt relativt pigg :). Fast det känns att det har varit en lååång vecka med mycket prov och mycket plugg. Men det har ju gett resultat också :). Det har faktiskt gått bra på alla proven jag har haft. Förutom det jag hade idag för jag vart jätte stressad och fick total blackout.. Men förhoppningsvis så blir jag godkänd iallafall och det är ju det enda som spelar någon roll just nu. Vill inte få ig i nått ämne..

 

Åh, visst fan. Det har jag ju glömt berätta. Det brann på skolan igår! Det började i skolans förråd men brandmännen var snabbt där så det hann inte sprida sig nått. Men det hade varit en kraftig rökutveckling så när brandmännen öppnade portarna som leder ut till förrådet så bara vällde det in rök i hela skolan. Så man blev typ svart ifall man drog med handen över borden och så. Dessutom höll dom på att "ta bort röklukten"  (har redan glömt vad det heter) men det luktade iallafall väldigt starkt överallt så jag fick huvudvärk så fort jag gick in där. Men rektorn sa att det inte var farligt att andas in lukten eller så, så det var ju bra.

Åh, jag har verkligen ingenting kvar i skolan nu :D. Det är så grymt skönt! Hade mitt sista prov och mina sista två redovisningar idag. Och det är bara 2 dagar kvar i skolan nu :D. Wiho!

 

Nä, nu ska jag börja städa mitt rum :). Ciao!


5 Juni 2009

Och nu är håret av klippt! :D. Det är kooooort ^^,. bild kommer sen :)

2 Juni 2009

Oj, det var läängesen jag uppdaterade nu.. Illa illa! Men det är såååå himla mycket med skolan! Det är galet. Jag har aldrig pluggat så mycket som jag har gjort nu dom senaste två veckorna.. Fyfasen. Men det har faktiskt lönat sig. Jag har verkligen pluggat igen mig nu, och det är riktigt skönt! :D. Men det tryter på humör och psyke kan jag lova. Har inte haft något utbrott än, men det kommer nog snart för jag börjar bli riktigt trött på skiten nu alltså :P. Usch. Men sånt är livet.

Fredrik ska iallafall åka hem idag :(. Och han kommer inte hem förens nästa helg.. Jag kommer dö! Hur fan ska det gå? "/. Det kommer nog bli riktigt jobbigt.. Men det är sånt man får ta :). Det är typ 1,5 vecka. Dessutom kommer vi inte kunna prata alls lika mycket i telefon och inte skicka lika många sms för han kommer ju ha fullt upp hela tiden :(. uuuuh. Jag får verkligen försöka hitta på något istället för att bara sitta hemma och glo.

Jaja, om 20 minuter ska jag ha prov. Läs- & hörförståelse i engelska. Men det är säkert inga problem :). Har aldrig haft svårt för engelska så. det är ju skönt iofs..

Hm, undra vad vi ska hitta på ikväll. Det lär ju bli att vi bara myser och tar det lungt ^^,. och det gör inte mig nått. Böhö.

RSS 2.0