blööh...

Hemkommen från körlektionen, och det gick verkligen super! Nu jäkla jag ska skynda mig så jag får mitt körkort någon gång! Ihhh...
Nä, nu måste jag plugga! Har matte prov imorgon - as usual!

Kanske skulle sluta blogga?

Haha, jag glömmer ju alltid bort att skriva inlägg så det blir så spritt :P. Men men.
Idag är det iallafall torsdag och jag ska iväg och träffa en psykolog nu på morgonkvisten. Får väl se hur det går. Sedan ska jag in till skolan och ha lite redovisning och sådär. Inte så skoj kanske, men men. Sen tänkte jag stanna kvar en stund efter skolan och titta på början av en film som jag missar nu på morgonen. Man vill ju inte komma efter! Sen ska jag åka till alvesta för att övningsköra vid 16.50. Ska bli skoj! Sen kommer älskling hem :D.
Usch, jag har min gastroskopi imorgon och jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska göra den eller inte :(. Egentligen vet jag att jag borde det, men det  är ju så himla äckligt! Usch... Men jag kommer ju få lugnande och så, så det borde ju inte vara någon fara egentligen "/. Men vi får väl se. Just nu lutar det åt att jag kommer göra det. Hehe.
Nä, nu ska jag gå och borsta mina tänder..

Måndag..

Av någon konstig anledning så brukar faktiskt måndagar vara en ganska bra dag, och det är den även idag. Även ifall jag är lite trött och så, så är jag ändå på bra humör. Nice! Har precis gjort klart mitt typsnitt i grafisk illustration som det är deadline på idag. Skönt att vara klar i tid! Så nu efter rasten så ska vi redovisa dom. Inte så värst roligt kanske, men det är väl okej.

I eftermiddag ska jag plugga lite matte tänkte jag. Ska ju ha prov igen på onsdag på grafer så det gäller att kunna allt! Det går så himla bra med matten nu, jag vet inte vad som har hänt. Helt plötsligt så förstår jag allt. Alla 5 prov som jag har haft i matten såhär långt, så har jag inte haft ett enda fel! Det är galet. Men det är riktigt skönt att inte behöva fråga om hjälp hela tiden.

Nä, nu börjar strax lektionen..

Tidig morgon!

Har precis druckit lite kaffe och ätit frukost såhär på morgonkvisten.
Är rätt trött idag faktiskt, men det är ju inget ovanligt.
Idag är det torsdag och det betyder att jag slutar redan vid 11.50 idag :). Nice!
Efter det ska jag hem till pappa och övningsköra lite. Hade egentligen en körlektion idag, men Per ringde igår och sa att Catarina blev sjuk så det blev inget med det. Lite tråkigt för nu får jag vänta enda tills nästa torsdag innan jag ska köra igen. Blöh! Men jag får ju köra med pappa sålänge :).
Efter det ska jag iallafall på möte på Nordic club kl.16.00. Dom sökte deltagare till något intensiv program där man skulle nå toppform på bara 4 veckor. Och jag tyckte det lät skoj så jag sökte dit. Så i tisdags så ringde dom mig och så bestämde vi att vi skulle träffas idag och prata om priset och hur upplägget är och så.
Håller tummarna för att det inte är allt för dyrt!
Sen efter det kommer Fredrik och hämtar mig. Han slutar idag så då kan jag ju åka med honom hem. Snajsigt!
Längtar efter honom redan ju! Hihi.
Dags att borsta gaddarna! 

RSS 2.0