Kaffe och juleskum igen..

Åh, jag blir helt lycklig i kroppen av att bara tänka på att det äntligen är fredag! Bara nästa vecka med sen är det äntligen jullov. Ska ju inte jobba någonting på posten heller så det blir extra mycket ledigt. Skönt! Det kan behövas efter den här terminen. Shit va jag har pluggat. Blöh.. Men det ger ju resultat också :D.
Fredrik kommer ju inte förens inatt så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Just nu är jag iallafall hemma hos mamma. Tänkte duscha och lite så här, sedan sticker jag nog bort till lägenheten och lagar lite mat och myser ner mig i sängen framför en film :). Skönt att bara ligga och vila. Hela veckan har varit dålig så jag är rätt trött.
Funderar lite på vad jag ska göra för någon mat.. Lite tråkigt att laga och äta själv, men äta bör man annars dör man! Haha, jag är helt flummig. Måste vara kaffet.. Äh, det får nog bli quornfärs och pasta (som vanligt, hihi) för då slipper jag handla!
Nä, nu går jag.. Här var det inge roligt!

Yey!

Fyfan va jag äääälskar att ha mensvärk! inte... Har legat vaken halva natten ><. Gah! Tur att det är fredag!

mm juuuleskum!

Åh så gott det är! Hihi.
Dagen började inge vidare idag. Började må illa igår på kvällen och jag mådde ännu sämre imorse! Bläääh! Sen fick jag typ feber tror jag "/. Hade ingen termometer men det kändes definitivt som det. Helt knasigt!
Men men, jag mår bättre nu iallafall!
Imorgon är det äntligen fredag! Vilket i sin tur betyder att fredrik kommer hem. Yey! Meeeen, han kommer inte förens sent för han ska på julbord. But that's okey! Det är ju bara jul en gång om året :). Usch ja, måste börja med julklapparna med.
Ikväll ska jag bara slappa.. (Som om jag någonsin gör något annat?! Haha! Förstår inte hur jag alltid kan vara så trött, jag gör ju aldrig någonting?) Mamma och jag ska glo på tv tänkte vi :).
Äh, mitt stökiga rum städar inte sig själv. Dags att ta tag i det där nu!

Tidig morgon..

Usch, idag är jag trött! Jobbigt att gå upp vid 6 ju.. Nu sitter jag i skolan iallafall. Skulle egentligen haft idrott idag men smart som man är, så glömde jag idrottskläderna hemma. Bra! Nu sitter jag iallafall och väntar på att bilden ska börja. Egentligen skulle vi redovisa våra målningar idag, men eftersom jag (och andra tror jag) inte är riktigt färdiga så fick vi redovisa på fredag istället. Skönt! Men bilden blir helt åt helvete, men det är inte mycket att göra någonting åt nu.. sålänge jag blir godkänd på den så är jag glad! Haha.
Vill egentligen inte måla idag, men man gör ju det man måste..

Fan va skönt det är att vi bor i lägenheten nu föresten. Äntligen (!) kan vi spendera lite tid ensamma jag och Fredrik. Önskar bara han kunde jobba här så vi alltid kunde träffas ^^,. Hihi. Men det är ju bra att kunna sakna varandra lite imellanåt också :).

Nä, nu börjar min lektion so i better go!

Tisdag..

Säng
Sovrum
Blogg.se är fortfarande helt knas så resten av bilderna kommer väl upp när dom kommer upp. Inte mycket att göra åt saken..

This sucks!

Gah, blogg.se gör mig gaaaalen! Försöker lägga in bilderna på lägenheten men som vaaanligt så bara hänger det sig! :@. Cepe! Aja, här är två iallafall. Resten kommer när det har slutat krabba.
Köket.
En del av köket till.

..

Usch, vad är det med min stackars rygg? Känns som om jag har en kniv i ryggraden. Ajaj! Och det knäcker när jag andas. Hm, skumt..

Igår var vi iallafall och tittade på lägenheten. Den var större än vi trott och den var fräsch och så. Så det blir inflyttning på fredag :). Så nu är hela helgen uppbokad. På lördag tänkte vi dra till ikea för att köpa allt som behövs. Det är mycket grejer! Typ grytor och knivar och hatthylla osv osv. Tur att det är billigt där iallafall! Stackars fredrik kommer inte ha några pengar kvar.. Fast man behöver ju inte köpa allting på samma gång. Det är mest smågrejer som behövs eftersom han redan har dom flesta möblerna.

Mamma är väl lite ledsen över det, men jag kommer ju bo hemma när fredrik inte är hemma så jag är typ halva tiden där och halva tiden hos mamma. Hon tycker nog det är tråkigt att vara ensam! Men det blir nog bra det här!

Snart ska jag gå ner och fortsätta på min jävla bild helvete. Usch, va det är tråkigt och allting bara krabbar. INTE min dag idag!

Förövrigt borde folk lära sig att man inte har sina "vänner" som reserv. Att ena stunden vara hur go som helst och att sedan gå och slicka röv på någon annan bara för att den personen är si och så. GUD VA BALL DU ÄR! inte...

Blöh...

Haha, det händer rätt mycket i mitt liv nu, så därför har bloggen kommit lite i skym undan.
Jaha, så vad är senaste? Jag tog mig själv i kragen och gick och tog svinvaccinet och det var ju inga problem! Fick lite ont i armen och i fötterna (Knäppt!) men annars var det inget märkvärdigt. Så det är skönt att det är gjort nu iallafall.
En annan grej är att fredrik letar lägenhet  här runt om kring som vi ska bo i när han är hemma. Mysigt med ett eget krypin ju! Det blir bara någonting litet, en 1a eller kanske en 2a. Lite beroende på vad dom kostar osv. Men eftersom vi bara är två så behöver det ju inte vara så stort. Sen kommer vi ju bara vara där när fredrik är hemma och det är ju på helgerna och någon gång mitt i veckan oftast. Fast iofs så får han ju nytt schema efter årsskiftet så då kommer han vara ledig torsdag-fredag varannan vecka, så det blir ju bra :D. Han har väl ett par som han ska titta på. Eller vi ska titta på. Haha.
Nä, tiden rusar iväg och jag måste göra mig i ordning!

RSS 2.0