28 Maj 2009

Åh, vilket skit väder det är! Regnet bara öser ner och jag känner för att bara dra täcket över hucudet pga all stress..
Usch. Igår var jag iallafall hemma från skolan. Jag vet inte vad det är med mig. Jag hade haft en väldig huvudvärk hela natten och min mage var heeelt fucked up! Kanske beror på att jag stressar.. Isånna fall är det bara att bita ihop.
Idag  hoppas jag iallafall att mattekärringen är där så jag får reda på hur jag ska göra med matten. Onödigt om jag går runt och oroar mig för det när jag har typ 100 andra saker att oroa mig för.. Men sånt är livet. Dåligt att hon aldrig är där bara.

Igår fick jag iallafall klart ett av mina miljoner arbeten :). Och det var engelska-arbetet. Man skulle typ skriva om ett band. Eller man skulle rättare sagt försöka övertyga dom andra om att dom är bra osv. Lite svårt att förklara men nu har jag gjort klart det iallafall :). Fast vi har inte redovisning på det förens nästa fredag. Så det är ju ett tag till.

Nä, nu ska jag äta min gröt sen ska jag gå till bussen i skit vädret.. Ciao!

26 Maj 2009

Just nu sitter jag och äter gröt. Gårdagen var hemsk för jag var så himla stressad, och jag gissar på att denna dagen kommer bli densamma. Jag har alldeles för mycket att göra!
Men en bra sak är iallafall att det är tisdag, vilket betyder att det är en dag mindre tills älskling kommer hem ^^,. 
Åh, han ska vara ledig i fem dagar nu :D. Från fredag till tisdag så han kanske följer med till skolan på måndag :). Hihi. Massa tid tillsammans! Dessvärre kommer han inte hem alls helgen efter det, men det är sånt man får ta. Hm, vafan ska jag hitta på den helgen då? "/. Äh, det löser sig..

Nä, nu ska jag plugga lite innan det är dags att gå till bussen. Ciao!


Åh, jag orkar inte plugga en minut till!
Har suttit och jobbat med allt som jag har i skolan nu sen jag kom hem vid 13.00.
Dvs att jag har pluggat i ungefär 7,5 timme nu ><. Eller nej, 7 timmar blir det bara för jag tog 30 minuters paus innan.
Dessvärre känns det som om jag inte kommer någonstans :(.
Och jag ska ju ha ett stort prov i samhäll på fredag, och jag kommer aldrig hinna lära mig allt! Det är galet mycket man ska komma ihåg om liberalismen och konservatismen och anarkister osv osv osv. Och det suger! 
Får jag inte godkänt på det provet och det andra provet jag har kvar i samhäll så kommer jag få IG "/. Tycker det är konstigt att man måste ha godkänt på varenda jävla prov helvete bara för att bli godkänd i ämnet. Gah!
Tur att det bara är 2 veckor kvar tills det är sommarlov. Det behövs verkligen!

Nä, nu tänker jag fan inte plugga mer. Min hjärna är överhettad för lääängesen! 

25 Maj 2009

Sorry för dålig uppdatering. Har inte riktigt haft tid för datorn.
Men nu är jag i skolan iallafall. Börjar typ nu så jag drar igen! Haha.
Puss!



Åh, skolan tar kål på mig!
Jag har 4 matteprov, ett nationellt i engelska, 2 i samhäll och ett i svenska. och som pricken över i:t så har jag en stor uppsats jävels fan skap att skriva färdigt också. På två veckor!! Alltså, fyfan. Jag kommer vara helt död. Jag får allvarligt talat plugga varenda dag fram till sommarlovet. Förstår inte varför dom tar alla prov så sent!

Dessutom var inte matteläraren där idag för hon fyllde år (ofta man tar ledigt från jobbet för det?) så jag har ingen aning om vilket prov jag ska göra nästa gång så jag kan inte plugga någonting på matten! Blöööööh, detta suger...

Men nu ska jag iallafall renskriva det jag skrev idag på samhällen så jag får någon nytta gjord iaf. Puss!

Så fixar du dina naglar!

Som dom flesta vet så är jag lite av ett nagel-freak. Haha! Jag älskar allt som har med naglar att göra och allt som hör därtill. Och som ett litet plus i kanten så älskar jag dessutom alla krämer och nageloljor etc etc. Jag har ingen aning om varför men så är det iallafall!
Så jag tänkte faktiskt jag skulle berätta hur du fixar iordning dina naglar på bästa sätt. Dom blir vackrare, och dessutom starkare!


1. Börja med att ta bort gammalt nagellack, om du nu har det. Använd gärna nagellacks remover med olja i, för annars kan det bli så att du torkar ut både nagel, nagelband och fingrar.

2. Fila naglarna i den form och längd du vill ha dom. Och har du inte dom långa så fila åtminstonde dom så dom är jämna!

3. Massera in nagelbandskräm. Det finns billiga som faktiskt är bra! T.ex så har Depend en nagelbandskräm som inte kostar alls mycket som jag älskar!

4. Gör i ordning ett nagelbad. Det enda du egentligen behöver är varmt vatten och liite olja. Man kan ha citron i men jag brukar inte använda det. Sitt med nagelbadet i 1-2 minuter. Detta är mest för att nagelbanden ska mjukas upp.

5. Torka händerna noga och skjut försiktigt bak nagelbanden. Det finns speciella verktyg till detta som inte kostar alls mycket. Men ta det försiktigt när du skjuter bak dom!

6. Applicera nagelolja på hela naglen och nagelbanden och massera in. Det kan vara lite svårt att hitta nagelolja i affärerna men jag vet att det finns på Åhlens. Därimot är det lite dyrare. Jag använder Sally Hansen's nagelolja och den är verkligen guld värd! Den kostar nog runt 100-lappen, men den håller jätte länge!

7. Polera naglarna. Det finns speciella filar till detta som inte heller kostar alls mycket. Fråga dom i affären så plockar dom fram det till dig. Detta gör man för att få upp en slät och bra yta på naglen. Alla ojänmheter försvinner och det gör så att resultatet blir ännu bättre i slutet.

8. Smörj in händer och naglar med handkräm. Ett tips är Vaseline's healthy hand & nail conditioning. Den är verkligen suuuper och inte alls dyr. Finns på H&M.

9. Måla naglarna. Börja med ett bas lack. Det använder man för att förhindra att man får missfärgningar på naglen osv. Därefter väljer du vilket nagellack du ska använda och applicerar 2 tunna lager. Det är jätte viktigt att det hinner torka ordentligt innan du börjar med andra lagret för annars blir det klumpigt och fult. Avsluta sedan med ett överlack. Detta gör så att ditt nagellack håller bättre och längre. Plus att det blir mycket finare.


Dessutom kan jag tipsa om att köpa vitaminer speciellt för naglar. Silica har jag hört ska vara jätte bra och det finns i vanliga affärer, t.ex hemköp eller ica. Det är speciellt för hud, hår och naglar. En burk med 165 tabletter kostar ungefär 50 kronor.


Lycka till!

19 Maj 2009

Åh, det känns såå onödigt att stiga upp idag! Jag kommer åka in till skolan, göra nationella i matte och sen åka hem igen. Provet kommer ta typ 30 minuter för mig iom att jag inte fattar någonting.
När klockan ringde så ville jag verkligen inte gå upp. Fattar inte att jag kan vara så trött.. Igår så orkade jag knappt prata med Fredrik i telefon för att jag höll på att somna. Haha. Det är rätt sjukt. Men men.

Nu är min gröt färdig så nu ska jag äta frukost :). Puts!

18 Maj 2009

Gud, jag är så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.. Har typ inte sovit någonting inatt. Så det är lite jobbigt.
Helgen har varit bra iallafall. Vi har målat om i pannrummet hela helgen så nu är det jätte fint.

Därimot fick jag näsblod 2 gånger igår helt utan anledning "/. Och nyss fick jag det igen. Det är skit skumt! Jag som aldrig brukar ha näsblod. Har typ haft det en gång innan och det var för att jag fick en smäll. Någon som vet vad det kan bero på?

Nä, nu ska jag gå och göra min gröt (yärk!).. Men det är ju bra för magen iallafall :).

15 Maj 2009

Just nu sitter jag i skolan. Humöret är faktiskt ovanligt bra idag :D. Även ifall jag är trött och förkyld så känner man ändå hur glad man är att det äntligen är fredag :D. Vi har precis haft engelska och snart så ska vi ha svenska. Baaaara en lektion kvar sen får jag äntligen åka härifrån :). Skönt som tusan!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Fredrik kommer ju så jag ska ju såklart vara med honom, men jag vet inte vad vi ska hitta på.. Det lär ju bli det vi alltid gör på fredagar. dvs glor på film och bara slappar. Men det är ju rätt bra det också så jag kan bli frisk någon jeffla gång!

Nä, nu ska jag kolla några bloggar, sen kissa och sen börjar lektionen :). Puws!

14 Maj 2009

Nu sitter jag i skolan. Emma och Malin är på stan, så jag väntar på att dom ska komma tillbaka så vi kan äta. Vi får pizza idag :). Har inte ätit det sen jag blev laktosintolerant så det blir spännande och se ifall jag fortfarande tycker det är gott :). Hehe.

Usch, jag vill verkligen ha helg nu! Detta är verkligen inte min vecka alltså. fy!
Men det är ju fredag imorgon så ^^,.

Nä, nu ska jag göra nått annat. Uppdaterar nog ikväll.



nu sitter jag i skolan. Ska snart gå bort till resecentrum för att hoppa på bussen. Jag är grymt trött iallfall! och jävligt kaffesugen.. men så kan det va.


 Åh, va skönt det är att vara hemma ibland. Idag är verkligen en sån här dag då jag njuter av detta huset. Mamma ligger och sover och det enda som låter är kylskåpet och Melissa Horn på Spotify. Underbart!
Ringde mormor nyss. Ska rulla hennes hår imorgon igen då mamma inte har tid att göra det. Och hon lät faktiskt väldigt glad över att jag skulle hjälpa henne :). Men hon hade ju blivit nöjd med resultatet förra gången så :). Hon var nyfiken på ringen också sa hon. Hihi lilla mormor. Hon är så söt :). Måste börja hälsa på henne oftare nu. Hon är ju trots allt 80 nu så man vet ju aldrig hur länge hon finns kvar. Så man får ju passa på :).

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt.. Så skönt att bara ta det lungt. Men jag borde nog dammsuga mitt rum. Ligger dammråttor i hörnen xD. Haha. Oh, kan ju göra iordning mina pärmar idag med :D. Roooooligt! Fast jag har ingen plast ><. Men jag får väl sätta på det sen.

Nä, the dammsugare is shouting my namn! :D. Hihi. Jag är knäpp idag. Puts!

13 Maj 2009

Godmorgon! Jag  är så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Usch. Jag avskyr verkligen att gå upp såhär tidigt!
Men en sak som glädjer mig är att himlen är heeeelt blå :D. Hoppas verkligen på fint väder idag :).

Jag vill verkligen inte ha nationella idag. Jag tror inte jag kommer klara det.. Och ifall man inte klarar det så  får man göra massa prövningar och sån skit och det vill jag ju inte "/.
Men det är ju vissa i vår klass som ligger efter i matten som jag gör, och dom ska ju läsa Matte A nästa termin med så dom gör nationella då. Så vill jag också ha det ><. Får väl prata med hon Katrin eller vafan hon nu heter..

Jaja, nu ska jag dricka kaffe i ett tappert försök att vakna!



Hm, ja.. Nationella gick väl som det gick. Men det gick bättre än förväntat iallafall och så det är jag ju glad för :).
Därimot så pratade jag med Ingemar (min mentor) idag om ledighet på fredag då jag egentligen skulle till Fredrik i Karlskrona  för dom ska ha anhörighetsdag där. Men iom att jag har varit sjuk nu osv så har jag missat lite på vårat arbete vi ska göra nu. Så han sa att jag fick välja att antingen klara skolan (?!) eller att åka till Karlskrona. Hm, svinigt är vad jag tycker det är iallafall! Så nu är jag lite kluven om hur jag ska göra faktiskt.. Skolan är ju jävligt viktig och så men jag vill ju så gärna åka till Fredrik :(. Får se lite hur jag gör. Får väl åka dit en annan gång annars. Eller man kanske inte kan hälsa på så? Äh, jag har fan ingen aning. Det suger iallafall!

Har suttit och tittat på ett avsnitt på youtube med Tyra Bank där ett av hennes avsnitt handlar om "gay for pay". Det är alltså hetrosexuella killar som "leker bög" genom att ha sex med andra killar i porrfilmer t.ex och så kommer dom och påstår att dom verkligen är helt hetrosexuella. Dom säger att dom bara gör det för pengarna och bla bla bla. Är det bara jag som tycker att detta är lite väl respektlöst mot dom som faktiskt är homosexuella? Vafan, om dom så tvunget måste hålla på att spela in massa porrfilmer hit och dit så kan dom väl iallafall vara ärliga och verkligen vara hetro då. Jag menar absolut inte att det är något fel med att vara homosexuell utan tvärt om. Jag tycker det är starkt att våga vara det! Och att då dessa ska komma och låtsas vara det bara för att dom får bra betalt kan bara gå och dö någonstans. Nej usch, är det ingen människa här med lite respekt? :O. 
Här är länken btw till första delen av programmet ifall någon är nyfiken på att se det :  http://www.youtube.com/watch?v=PQensCD7xcE&feature=related


Jag köpte ett as fränt nagellack idag föresten. Det är verkligen knall-rosa! Inte så ljus rosa som dom brukar vara. Utan mer mörk-rosa/lila-chock. Haha. Det är verkligen så typiskt mig! Jag kan aldrig ha sådana neutrala färger utan ju mer det sticker ut och syns desto bättre! :D. Dessvärre var själva nagellacket inte det bästa kanske, men är man lite tålmodig och pillig så blir det snyggt det med ^^,.


Åh, jag och Malin åkte hem till hennes mor idag med och tittade på hennes yber söta kattungar! Dom var gudomligt söta :). Och jätte små. Det var nästan så man inte vågade hålla i dom faktiskt :P. Haha. Men dom var jätte söta iallafall :).

12 Maj 2009

Åh, äntligen har jag fått den nya headern att funka. Fan som det har krabbat! Helt sjukt.
Men nu funkar det iallafall och jag ändrade även stilen på texten och bakgrundsfärg osv. Vad tycker ni? :).

Dessvärre är jag sjuk idag med :(. Känner mig sämre än vad jag gjorde igår. Rösten vill inte riktigt och jag är helt igenkörd i näsan. Uäää.. Vet inte om jag hade feber inatt med. Jag tror det för jag vaknade jätte många gånger av att jag frös men att jag var helt genomsvett. Skumt som fasen! Så det blev ingen skola för mig idag :(. Tråkigt men det är sånt man får ta..

Nä, nu ska jag ner och kura mig med halstabletter, hostmedicin och te :).



Fyfan va trött jag är! Det är helt galet. Har sovit i 2 timmar nu, och känner mig nästan tjurig av någon anledning "/. Hel skumt! Tror min hjärna försöker spela mig ett litet spratt genom att försöka  lura mig att jag är röksugen, vilken det teoretiskt sett inte finns någon sannolikhet i iom att det faktiskt var exakt 3 veckor sen jag slutade röka. Iofs så kan man ju bli röksugen lite när som helst efter att man har slutat också, men kroppen behöver ju inte nikotinet mer så det är ju bara båg..

Men men. Usch, jag är  så jävla arg också! Jag får fan aldrig ha mina grejer ifred.. Jag hade köpt nytt puder och lite annat smått och nu är det booooooorta. Jag är jävligt trött på att lägga ut massa pengar på saker som någon annan snor för mig! :@. Som t.ex ett vitt långt linne som jag köpte för säkert 5 månader sen som jag verkligen älskade. Det hann jag använda 1 jävla gång sen blev det snott och jag har fortfarande inte fått tillbaka det. Det är så jävla trist att man inte ens får ha sina egna saker för sig själv i sitt eget jävla hus! Jag vill inte sätta lås på varenda sak jag äger, men det har fan gått över gränsen nu! Gaaaaaah!




Gör ett försök i att lägga in en musikvideo. Får se om det funkar :). Detta är iallafall lätt bästa låten just nu!
Milow - Ayo Technology


10 Maj 2009

Nu var det gjort :). Förlovningen då dvs. Hihi. Det var såå mysigt! :). Även ifall det inte blev så jätte mycket av solnedgången pga molnen så var det ändå toppen! Det kändes helt rätt när vi satte på ringarna och jag är lyckligare än någonsin förr! Att jag får vara med fredrik är det enda som spelar någon roll. Hela världen skulle kunna vända mig ryggen utan att det spelar mig någon roll för sålänge jag har dig så kommer allting bli bra! Du formar hela min dag. Att få vakna upp jämte dig är det bästa jag vet. Du anar inte hur mycket jag längtar efter dig när du är iväg.. Det känns som om jag inte är hel när du inte är med mig. Visst är det jobbigt ibland på veckodagarna att inte kunna vara dig nära, men det gör bara så att tiden vi spenderar tillsammans blir ännu mer betydelsefull! Varje timme, varje minut, varje sekund jag är med dig betyder mer än någonting annat! Jag kommer älska dig i all evighet! <3


Nått som inte är riiiiktigt lika positivt är att min förkyldning verkligen håller på att bryta ut nu. Jag har nog nyst en 20 gånger idag (utan att ljuga), har riktigt ont i huvudet pga ett extremt tryck i bihålorna, har nääästan fått sår under näsan för att jag har fått snyta mig som en galning hela dagen. Näsan bara rinner och rinner och rinner. Det är helt galet! Vart kommer allt snor ifrån?! Usch, äckligt är vad det är. Men men. Jag hooooppas verkligen att jag kan gå till skolan imorgon! Jag har inte haft feber än (vad jag vet. har gått på alvedon hela dagen) och jag håller verkligen tummarna för att jag inte får det imorgon. Har inte tid att vara sjuk mer nu. Speciellt inte nu i slutet av terminen! Men det ordnar sig :).

Nä, nu ska jag försöka äta lite fil och dricka honungsvatten :). Pusselipuss!

9 Maj 2009 <3

Idag är det "the day"! Hihi, ikväll ska vi förlova oss med andra ord. Åhh, ringarna är så fina att jag knappt kan hålla fingrarna borta från dom ^^,. Och det ser ut som att molnen börjar spricka upp  lite nu så vi hoppas verkligen på fint väder.
En sak som därimot inte alls är kul är att min  förkyldning verkligen har börjat explodera nu. Usch! Idag blir det att köpa halstabletter.. Var uppe en gång inatt för att jag hade så himla ont i halsen.. Men älskling var så söt så han höll mig sällskap :). Men han ligger och sover fortfarande. Ska snart krypa ner jämte honom tänkte jag. Hihi, min gullunge! Va jag älskar dig! <3.

Nä, dags för sängen, again!

8 Maj 2009

Just nu sitter jag i skolan. Och det är såååååå segt! Vill bara ha rast så jag kan gå till Axel Ohlsson och hämta ringarna ^^,. Är så hilma nyfiken på hur dom blev. iofs så vet jag ju exakt hur dom kommer se ut men jag är grymt nyfiken ändå! :D. Längtar tills vi sätter på dom :). Förlovning med den bästa!

En sak som därimot inte är sådär jääätte rolig är att jag börjar bli grymt förkyld :(.. Har jätte ont i halsen idag och det är ju tråkigt iom att fredrik kommer ikväll. Dessutom kommer ju Max med så. Men jag är piggare än vad jag har varit dom senaste två dagarna iallafall :). Jaojao, back to work...

7 Maj 2009

Åh, fyfan va trött jag är.. Orkar inte ens göra frukost till mig själv ><. Hm.. Men men. Lite tråkigt att inte gå till skolan idag då vi har nationella idag egentligen. Men jag får göra det nästa vecka..

Åh, mamma är jätte förkyld ju, och nu har jag också börjat få ont i halsen!! :O. Jag viiiiiiill inte :(. uuuuä.. Men det är ju inget att göra någonting åt. Jag ska iallafall dricka massa honungsvatten idag för att bedöva det onda :). 

Åh, jag och Fredrik bestämde det sista inför förlovningen igår kväll :). Det finns ett "berg" typ där fredrik bor  där det är jäääätte vackert. Så vi bestämde att vi skulle vara där uppe och se på solnedgången osv. Ta med filtar och lite skumpa och ha som en picknick typ. Det kommer bli suuuuper mysigt! Så datumet blir den 16 maj :). Dvs på lördag nästa helg. Jag längtar så jag håller på att spricka! Det kommer absolut bli den bästa dagen i mitt liv iallafall :). Och jag hoppas verkligen att ringarna har kommit då så dom inte är försenade. Men dom sa ju att det skulle ta 8-10 arbetsdagar (och att det kunde ta mindre tid än så också) så på fredag nästa helg så har det gått 10 dagar så jag hoppas verkligen att dom har kommit. Ni får hålla tummarna för oss!!

Nä, om man skulle lyfta på röven och göra lite frukost!

6 Maj 2009

Oh, smart tami! Missade bussen så nu kommer jag komma försent. Bajs!
Men men, det är inget att  göra åt.

Idag är det onsdag iallafall. Det betyder att det  är en slapp dag i skolan. Woho! jag tror jag har någon slags infektion i kroppen och det gör mig extreeeemt trött och hängig så jag är iallafall lycklig  över att det är onsdag :).

På fredag kommer även Max hit från Stockholm :). Ska bli riktigt roligt! Ifall vi har tur med vädret så ska vi nog grilla :). Har inte träffat honom på evigheter känns det som! sen kommer ju Fredrik hem också så det är ju bara plus i kanten :D. Hihi. Jag saknar min plutt! <3

Hm, jag vet inte vad jag ska skriva om.. Känns som om hjärnan står still "/. 

Oh, igår gick jag och Snäck igenom hennes garderob för att alla hennes kläder låg huller om buller och det var ingen ordning över  huvud taget. Så jag lovade mamma att jag skulle hjälpa henne. Eller ja, det var typ jag som gjorde det. Snäck satt bara på sängen och sa vilka kläder hon skulle  spara och vilka som skulle slängas osv. Så vek jag och hängde in och så. Men det blev fint iallafall :). Och jag fick maaassa kläder som hon inte kunde ha längre (ibland är det bra att vara liten) så nu måste jag lösa problemet med vart fan jag ska lägga dom kläderna nu. Det är ju fullt i min garderob! Helt sjukt va mycket kläder jag har egentligen. Men men. Tråkigt med alla söta klänningar och kjolar som bara hänger där och väntar på att få bli användna. Men vädret tillåter ju inte riktigt det. Och det suger hårt kan jag lova! Jag längtar efter att få använda klänning ^^,. Dom är ju så söta!
Men jag tror vädret skulle bli lite bättre i helgen :). jag får hoppas på det! Men jag kan ju använda det ändå för jag och fredrik ska ha en "hemma-mys-helg" så då passar det ju rätt bra :). Hihi.

Ni vet väl om att det är morsdag den 31 maj va? :).



Guuuud, va trött jag är! Det är helt sinnessjukt. har sovit i typ 3 timmar och jag är helt slutkörd!
Men men. Snart ska Snäck och jag laga mat. Klyftpotatis och korv. Gott!

5 Maj 2009

Idag är det tisdag, vilket betyder skola. Det suger faktiskt röv att gå dit idag! Jag är super-duper-mega-trött  idag och det regnar ute :(. Vilket betyder att jag måste ta med mig paraply när jag går till bussen för annars kommer jag se ut som en dränkt katt ><. Och då måste jag krabba med att ta med mig det på bussen osv osv. Eller  så tar jag bara min vinterjacka. Det är en bauta stor luva på den som jag kan ha på skallen annars.

Kollade lite på smhi igår och det verkade som att det skulle regna nu hela förmiddagen och sen i eftermiddag skulle det nog klarna upp lite. Men sen imorgon skulle det regna igen :(. Fast man vet ju aldrig, deras prognoser behöver ju inte alltid stämma ^^,. Men jaja, dags för frukost!



Åh, äntligen hemma! Fyfan va trött jag är... Fick gå typ en mil för jag missade busshållsplatsen då mina tankar var på andra håll ><. Men jag fick ju iallafall motion och det är aldrig fel ju :).
Snart ska jag faktiskt gå och lägga mig och vila en timme. behövs nog ifall jag ska ha ork att ta tag i matten sen.

Åh, fick reda på vad jag fick på engelska nationella uppsatsen som vi gjorde. och jag fick tydligen VG+ ändå :). jag som trodde det skulle gå skit dåligt. Men det var fasen inte långt ifrån MVG :D. Så nu är jag glad iallafall ^^,. 
På torsdag har vi läs- och hörförståelsen i engelska med. Hm, får se hur det  går. Men alla andra år har jag ju legat mellan VG och MVG så det ska nog inte vara några problem :).

Hihi, nu ska jag nana! :D



Btw, 2 heeeela veckor rökfri idag! :D. Yeeeeey!

4 Maj 2009

Oh, idag är jag leeedig :). Skönt som attan! Om typ en timme ska jag på med joggingskorna och springa upp till mormor. Ska fixa hennes hår :). Tvätta och rulla det och sånt. Så då blir hon glad iallafall :). Hehe. Sen ska jag springa hem igen. Sen laga lite mat osv  och sen ska jag plugga ><. Matte. Yärk! Men jag måste för vi har ju nationella snart. Jag är lite orolig över hur i helvete det kommer gå iom att jag ligger på pass mycket efter i skolan. Men det fixar sig nog :).

Imorgon är det tisdag och det betyder att jag har varit rökfri i 2 veckor :D. Fyfan va skönt säger jag bara! Helt sjukt att jag inte har slutat tidigare alltså.. Jag mår så himla mycket bättre! Jag är gladare, har 50 gånger lättare att andas, är myyycket piggare än innan, jag ser fräschare ut osv osv. Listan kan göras lång! Men jag är glad att jag har slutat iallafall och jag tänker aldrig gå tillbaka till den skiten igen! Och Fredrik har varit snusfri i 2 veckor på onsdag. Han är så duktig min pojk! :D.

Oh, det har jag glömt skriva ju! I torsdags beställde vi ju våra ringar! :D. Vi hade ju först bestämt oss för ett par som vi hade tittat ut i affären (Axel Olsson) men när vi väl skulle beställa dom osv ta fram våra storlekar och så så kände jag att jag aldrig skulle klara av att ha den på mitt finger hela tiden. Det var en speciell metall som var jäääääätte tung så det kändes som att jag hade en 5 kilos tyngd på mitt finger. Plus att den var så tjock så det typ skavde på dom andra fingrarna iom att jag har så små fingrar. Så vi tittade på silver ringar istället och hittade en som var jätte fin som vi bestämde oss för :). Dom var matta (dom såg nästan lite vita ut) och hade två ganska smala skåror på ena sidan. Jag tog den smala och fredrik valde den "breda" iom att han har så stooooora händer :P. Men dom var verkligen jätte fina :). Så nu längtar vi som tusan tills dom kommer! Dom sa att det skulle ta 8-10 arbetsdagar så förhoppningsvis kommer dom nästa vecka. Men har vi otur så kommer dom inte förens veckan efter det. Vi bestämde oss också för gravyren när vi väl va där. Det blev bestämt lite i sista minuten eller så men vi tyckte det var bättre att dom var helt färdiga när dom kommer än att vi ska behöva lämna in dom en gång till sen. Och iom att vi vill vara lite "udda" eller så så ska vi inte gravera namnen eller någonting sånt. Utan vi bestämde oss för något mer personligt :). Dom som vill veta får väl se när ringarna kommer :).

Nä, nu ska jag rengöra mitt ansikte innan jag springer till mormor :). Räknade ut att det ungefär är 3 kilometer till henne härifrån så det blir ju 6 kilometer sammanlagt :). kanske springer nått ikväll med. får se lite. Sover så gott då ^^,.




Oj oj oj, va tiden rinner iväg fort! det är helt sjukt. Iallafall så sitter jag nu med nymålade naglar. så fort dom har torkat så ska jag hoppa in i duschen. Måste ju hinna duscha innan fredrik ringer ikväll :). Hihi.

Jag är iallafall döööö trött. Blev det efter att jag hade varit hos mormor. Skit skumt att jag bara blev det sådär pang bom. men men. mormor var jätte glad över att jag kom och hon pratade på som aldrig förr :). Alltid kul att se att hon blir glad när man kommer. Jag var nog där i nästan 2 timmar tror jag. Åtminstonde 1,5 så det var trevligt :). 

Imorgon börjar skolan. uuuuuuh. Suger röv faktiskt. Fast som tur är så slutar vi redan vid 12.20 så det är helt okej ändå :). Funderar faktiskt på att ha klänning imorgon. Någon som vet hur vädret kommer bli? Inte så kul att gå i klänning om det börjar regna och bli kallt iom att jag går både till och från bussen. ska kolla på smhi och se lite :).

Nä, nu ska jag upp i duschen :). Puss!

RSS 2.0