27 Januari 2009

Jaha, och vad hittar man på nu då? Kanske ska laga till någonting att äta.. Men ORKA! Känner mig som världens slöaste jeffla person just nu :P. Böhö. Men det är skönt ibland.
Träffade en sån skön tant (eller tant och tant. DAM kanske det heter) inne på H&M idag när jag och malin var där. Skulle fråga henne om någon bra ansiktspeeling och hon var så söt på något vis. Hon var verkligen en sån person som kan förgylla hela ens dag genom att bara säga några ord! :). Hon var typ runt 50 och hon bara : "ja och så får du iiiiiinte ta peelingen på näsan för titta här! (och så pekar hon på sin egen näsa) Då får du sånna här 'fina' blodkärl som aldrig försvinner. Och det vill du väl inte ha? (och ger världens smile)". Och det ända jag tänkte var bara: "Naaaaaaw....". Och sen dess har jag varit på världens happy-humör. Tacka gud för att det finns människor som henne!

22 januari 2009

Sitter i skolan som vanligt och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka hem..
Ikväll kommer fredrik hem, vilket gör mig vääldans glad :D. Ska gå och möta honom ikväll när han kommer med bussen. Kan behöva röra på mig lite iom att min mage är som den är just nu. Vetifan vad som har hänt med den. Den har varit riktigt dålig sen i måndags nu och det är jobbigt som tusan då det faktiskt förstör för mig i skolan. Imorse kunde jag knappt resa mig upp ur sängen så jag fick åka in med 10 bussen. Missade formen men så det känns lite surt. Men det får väl gå det med.
Kollade på adela innan för att se vilket betyg U.C har gett mig på bilden, men det visades inte "/. Det ända roliga jag upptäckte där var att hon har gett mig VG på alla mina porträtt :D. Jag är verkligen hel nöjd!  (då porträtt är det absolut värsta jag vet!).
Snackade lite med mamma om skolan och så igårkväll. Och jag vill, vill, VILL verkligen inte gå detta. Jag vill gå frisör, eller styling, eller makeup eller vad som! Jag vill inte gå någon jeffla design & formgivnings skit. Detta suger!!

Men men, nu ska jag pallra mitt feta arsle bort till bussen :). Ciao!

15 januari 2009

Just nu sitter jag i skolan, som vanligt. Egentligen har vi bild men då jag är klar så har vi inget att göra. Så jag och emma sitter vid datorerna och glor. Idag är det iallafall torsdag. Slutar skolan vid kvart i 3 idag så det är rätt soft. Efter bilden har vi lunch och sen efter det har vi matte och samhäll ifall jag inte minns helt fel. Så förhoppningsvis går dagen fort :). Imorgon är det äntligen fredag och världens bästa fredrik kommer hem igen :D.Gött som tusan.

14 Januari 2009

Ingen skola för mig idag. Min mage är heeeeelt knasig! Jobbigt som tusan, men det börjar bli bättre nu iom att jag tagit min super-duper-starka magmedicin som gör att man bli helt tossig i huvudet :P. Haha. Snart ska jag börja plugga var det tänkt. Ska bara fixa mina naglar först. Hittade mina älskade clips som har varit borta i all oändlighet :D. Så nu blir det fransk manikyr för hela slanten :D. Älska! ^^,.

Fick ett ryck och började lyssna på bandits webbradio igen. Dom spelar grym musik! Helt underbart.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller 18 :D. Blir antingen fest hos jenny eller så drar vi ut på krogen. Eller båda kanske :D. Får se lite vad vi bestämmer oss för. Men det blir nog trevligt iallafall. Ska ju vara med älskling så :).

Imorgon kommer Tobias hit dessutom ;D. Vi ska typ glo på någon film och snacka skit. Längesen nu vi träffades. Men kul att det äntligen blir av iallafall :).

Åh, så har vi fått världens skönaste schema i skolan med :D.

Månd. 10.00-15.50
Tisd.    8.20- 12.20
Onsd.  10.30-15.50
Torsd. 8.20-14.45
Fred.   8.20-11.20

Riktigt nice mtp hur förbannat skoltrött jag är ><. Haha.

12 Januari 2009

Sitter i skolan och degar. Men vi slutar typ snart :). Tror jag. eller nått.
Äh, idag är emma iallafall sjuk. Hon hade feber imorse så det blev ingen skola för henne idag..

Efter skolan tänkte jag dra bort till Make up store och sätta ett datum för min smink kurs :). Kommer bli grymt kul.
Jag funderar också på att sätta i hårförlängning i mitt hår. Är sugen som tusan på att göra om det. Så antingen blir det långt eller så blir det kort :). Får se vad jag bestämmer mig för.

Fredrik har dessutom åkt hem nu efter hans låååånga lov. Vi har ju varit med varandra konstant hela tiden nu under typ 2 veckor så det känns lite knas att han inte är hemma. Meeeen snart är det ju fredag igen och då kommer han hem :).

Nä, nu ska jag leta lyrics :). Puss!

RSS 2.0