23 februari 2009

Oj, det är ju bra att man kommer ihåg att uppdatera ibland också xD. Haha.
Idag är det iallafall måndag. Helgen har varit suverän! Inga sura miner och jag har haft riktigt trevligt :).
I torsdags kom älskling hem. Då var vi bara hemma och slappade och tog det lungt.
I fredags så åkte vi in till stan och jag piercade tungan :D. Äntligen!! Men fasen så nervös jag var.. Alla säger ju att tången gör jätte ont osv osv. Men jag kände inte ett skit :). Sen på kvällen gjorde vi typ ingenting. Träffade Lina en stund i alvesta, alltid trevligt :). Tittade även på smala sussie. Inte direkt en film i min smak, men den var okej.
I lördags åkte vi hem till fredrik. Hela familjen (inte jag) åt pizza och sen på kvällen kom mattias, emma och rikard. Fredrik och Mattias drack några groggar och vi spelade guitar hero i typ 2 timmar :D. Riktigt trevligt! Dom åkte hem runt 1 tiden och sen gick vi och la oss. Och igår gjorde vi typ ingenting. Spelade lite kalaha (extremt roligt! Jag vann :D.) och sen slappade vi bara.

Har knappt inte haft några problem alls med tungan. Har bara varit pytte lite svullen och har läspat lite men ingenting annars. Men igår kväll så svullnade mina mandlar och köttlar under hakan upp som tusan! Det var riktigt läskigt då jag inte är van vid att ha svullna mandlar. Så det kändes lite som om man inte fick luft. Vet inte om det kan bero på piercingen eller om det är något jävla förkyldningsvirus jag har åkt på. För emma hade också haft svullna köttlar och så sa hon. Men iallafall så tog jag en alvedon och drack lite te med honung och efter någon timme så kunde jag äntligen somna. Och nu imorse när jag vaknade så var dom inte svullna någonting, men dom har börjat göra lite ont nu. Men det går la över det med hoppas jag :). Lite jobbigt om jag blir förkyld nu när jag är nypiercad och allt. Men det är sånt som märks :). Hehe.

Nä, nu ska jag kolla upp när bussen går och så :). Puss!

6 februari 2009

Just nu sitter jag i skolan. Ska bara ha en lektion sen slutar vi för dagen :D. Nice! Fast jag, emma och malin ska ändå sitta kvar och åka med bussen vid 12.20 för vi har lite grejer kvar att göra i formen.
Idag är det fredag och det betyder att fredrik kommer hem! :D. Skönt som tusan. Nä, dags att fixa uppgiften vi har fått i svenska. Puss!
 



Nu har jag kommit hem. Sitter och dricker kaffe, gott! Snart ska jag hoppa in ni duschen. Kan behövas då jag är blöt från topp till tå efter att ha gått hem från emma.

Efter skolan gick jag, emma, elina och malin ut på stan lite för att fördriva tiden. Hittade ett linne, ett par jätte fina trosor och ett stärkande nagelack till mamma :). Hennes naglar är ju hel-knasiga. Dom spricker liksom ner mot nagelbandet typ. Inte så skönt, och inte så fint heller precis. Så då blir hon nog glad när hon kommer hem från jobbet :).


Nä, nu ska jag in i duschen :). Fredrik kommer ju vid halv 7 så det är nog dags att börja  göra sig iordning nu :). puss!

5 februari 2009

Tjo!

Idag är jag sjuk, igen. Lagom tråkigt faktiskt. 3:e dagen jag är sjuk bara denna veckan :O. Det är helt galen. Men idag var jag riktigt, riktigt, riktigt dålig. Har legat helt utmattad i sängen sen jag kom hem. Är nog dags för mig att kolla upp vad som är fel med min mage egentligen. Men det är så jävla trist att behöva springa fram och tillbaka till läkaren hela tiden ><. Meeeeen måste man så måste man. Hm, börjar bli hungrig fan. Men vågar inte äta nått då magen är relativt lugn nu. Får väl äta fil eller nått sen kanske :). Svullen som en liten julgris är jag med. Haha.
Imrgon är det fredag iallafall, vilket är väääldigt skönt!

Nu ska jag hoppa i badet ^^,.

4 februari 2009

Yey, nu sitter jag här igen i min röda morgonrock och mina vita tofflor med hjärtan på. Sov faktiskt ganska gott inatt även ifall min mage var som den var. Idag är den lite bättre iallafall, fast jag har inte hunnit äta någon frukost än.. Får väl se hur den mår efter det :). Hoppas på att kunna gå till skolan idag. Egentligen börjar jag vid halv 11 idag, men iom att vi har idrott då så tar jag en senare buss in så jag är där vid lunchen istället. Förkyldningen sitter ju fortfarande kvar  så det  är ingen mening att jag åker in till idrotten. Plus att jag hinner vila magen lite extra innan jag måste sätta mig på bussen osv. Fyfan, det är riktigt jobbigt att åka buss när magen är såhär "/. Men det får väl gå. ska in på everlast med och köpa dvd-brännaren till min dator :).

Nä, nu är det frukost som står näst på listan, sen duschen :). Puss!




19.28

Weeei! Har krabbat hur länge som helst med att få dvd-brännaren att funka. Fick ringa stamp  typ 3 gånger då jag är helt hjärndöd då det gäller datorer och elektronik över huvudtaget.. Men efter som min bror är så väldans smart och så väldans snäll så förklarade han hur jag skulle göra. Det blev lite tid med att leta sladdar och förstå vad fan han menar, men tillslut fick jag igång det iallafall. Skönt tänkte jag! Men icke, då måste man ju  såklart fixa ett program så man kan börja bränna skiten med. Och iom att jag är så himla duktig när det gäller linux så tog det ju också ett bra tag innan jag fattade vilket program jag skulle ha. linux är verkligen inte min grej. Jag fattade nada! Men tillslut gick det och nu går det att bränna :D. Skönt!
Fast nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Borde egentligen plugga, men jag vill inte :(. Det kommer verkligen förstöra mitt goda humör ><. Men det är väl sånt man får ta antar jag. Så engelska, here i come!



Btw, någon som sett filmen Center stage, turn it up?




model house

Är så grymt sugen på att åka till stockholm igen och ta nya bilder. Håller tummarna för en trip dit i sommar igen!är grymt sugen på att åka till stockholm i sommar igen och ta nya bilder. Hoppas på en trip dit i sommar med!

3 februari 2009

Sitter hemma och glor framför mammas laptop. Andra dagen jag är hemma från skolan nu då jag har gått och blivit förkyld som satan :(. Tråkigt men sant. Men jag ska nog till skolan imorgon iallafall :). Hoppas det. Måste in till stan och köpa en dvd-brännare på everlast också så jag kan bränna ut mina filmer :).

Fyfan, det är bara tisdag idag "/. Lagom drygt.. Jag vill ha fredag nu! Saknar min fredrik redan :(. Usch. Men aja.

Måste ringa läkaren någon dag med. fan va  dålig min mage va igår, det var heeelt sjukt! det kom efter att jag och stamp hade ätit mat. Ingen laktos alls åt jag ( är 100% säker då det var jag som lagade all mat ) men ändå blev jag svullare än någonsin. tänkte att det kanske bara var luft så jag tog min medicin och skulle gå en promenad. Men jag kunde knappt gå alltså. det var galet! hade typ kramper nästan "/.

RSS 2.0