28 Augusti 2009

Just nu sitter jag i skolan som vanligt. Fast med Astrid och Andrea för varken emma eller malin är i skolan idag.

Jag har iallafall blivit super förkyld nu preciiiis lagom till min och fredriks ett års dag. Typiskt! Fan va arg jag blir..
Men det har nog inte brytit ut helt än tror jag. Känns inte som det iallfall. Nässprayen får bli min bästa vän nu ett par dagar! Fast det är inte så skoj för det svider i hela näsan ><. Men nu kan jag andas iallafall. Haha!

Snart börjar matten och sedan efter det så slutar vi. Ska bli så skönt med helg! Får hoppas jag mår bättre snart bara.

Åh, va gnällig jag är! Nu drar jag. Hejs!

27 Augusti 2009

Usch, klockan är jätte-tidigt och jag är trött som ett as. Fredrik åkte vid halv 5 imorse så jag har typ varit vaken sen dess. Men det är ju så mysigt att få sova med honom så det gör inget. Hihi.

Tror att jag börjar bli förkyld nu lagom till att vi firar våran 1 års dag.. Har frusit som en galning i typ 2 dagar och igår började jag få ont i halsen. Och det sitter i än så vi får väl se vart det här tar vägen. Men det är ju typiskt att det skulle komma just nu...

Idag slutar skolan redan vid 11.50. Niiice! Ska hem till pappa efter skolan för en gångs skull och kanske övningsköra lite och sedan ska jag åka och köpa paket till Fredrik. Han är suuuuper nyfiken på vad det är! :D.

Nu ska jag gå och borsta mina tänder..

26 Augusti 2009

Sitter just nu i skolan. Ska snart gå ner till lektionen som börjar vid halv. Bild & Form Fördjupning. Fruktansvärt tråkigt! Är trött på att rita och måla nu.. Meeeen det är sånt man får ta.
Ikväll kommer älskling. Mys!

25 Augusti 2009

Har precis gått upp. Men har legat vaken i sängen i typ en timme. Vet inte varför jag har fått så svårt för att sova "/. Knasigt!
Idag är det iallafall dags för läkaren. Är super hungrig verkligen :(. Får se hur magen reagerar nu när den inte får någon mat förens vi har lunch i skolan. Men det är sånt man får ta. Hehe. 

Kanske blir ett inlägg när jag är i skolan sen..



Blev inget inlägg i skolan, får bli ett nu istället.
Har precis gjort färdigt min historia läxa tills på fredag. Skönt att vara klar i tid! Tom för tidigt för den ska inte vara inlämnad förens på fredag. Hihi! Men då slipper jag tänka mer på den iallafall vilket är väldigt skönt. Måste verkligen försöka fixa skolan nu alltså. Men det verkar som om det blir ett roligt år iallafall. Med bla foto och grafisk illustration. Verkar skoj!

Imorgon börjar vi redan kl.08.00 med idrott så det gäller att gå upp tidigt då! Fast det kan vara rätt skönt det med. Därimot går vi enda till kl.16.30 så det blir en ganska lång dag. Men vi har ganska slappa lektioner.

Åh, fick reda på idag att jag inte ska ha foto förens nästa termin vilket innebär att jag kommer sluta vid 11.50 istället för 16.50 :D. Niiice! Schemat är rätt bra ändå.

Imorgon kommer även älskling hem. Längtar efter honom ju! Hihi.

Nä, nu ska jag måla färdigt mina naglar :).





Bjuder på en gammal bild från Teneriffa. Enjoy!

24 Augusti 2009

Äntligen är denna skoldagen över!
Just nu sitter jag och väntar på snäckan som var så smart å låste sig ute. Så hon fick komma hit och hämta nyckel.
Hon och jag ska åka med bussen hem vid 17.10 och så fort jag har kommit hem ska jag dricka kaffe och äta glass! Mumma!
Imorgon ska jag till läkaren vid 10.20. Det kommer inte bli roligt eftersom jag inte får äta någonting alls innan dess. Kommer vara SUPER hungrig :(. Helt avigt att inte äta frukost ju.. Men jag behöver ju bara göra det en gång ju så det är ju rätt lungt ändå.

Nu ska jag gå till Ingemar och säga åt honom att jag inte kommer vara med på lektionen imorgon. Ciao!

21 Augusti 2009

Sitter just nu hemma och väntar på att älskling ska komma hit. Vi ska göra quornfärs och pasta. Yummy! 

20 Augusti 2009

Första skoldagen gick bra. Egentligen skulle vi gått ändå tills kl.19.00 men vi fick sluta tidigare som tur väl :). Håller för stunden på med lite pastasallad som jag och älskling ska äta ikväll när han kommer :).

Förövrigt fick jag erbjudande om jobb från posten idag, men enligt mitt nya schema kommer jag sluta skolan någon gång mellan 15-16 varje dag förutom fredagar. Snacka om att det suger! Jag som så gärna ville jobba... Känns dumt att behöva säga nej också, men måste man så måste man, tyvärr!

Nä, nu ska jag göra färdigt maten..

19 Augusti 2009

Wääää, skolan börjar imorgon och jag känner hur hela kroppen stretar imot. Denna sommaren har gått så himla fort och det enda det känns som att jag har gjort är att jobba. Iofs så har jag ju typ jobbat bara men vi har ju ändå varit ute på lite äventyr jag och fredrik. Halmstad x2, Karlskrona x2, Borgholm (nästa helg ska vi dit igen) osv osv.
Tråkigt när det känns som om hela sommarn bara har försvunnit "/.

Detta året ska jag verkligen försöka satsa på skolan. Visst, det har man sagt måånga gånger förr, men den här gången känns det som om jag liksom har mognat ännu mer nu över sommaren. Så nu ska jag verkligen försöka höja mina betyg. Tänker INTE hamna efter så mycket som jag gjorde förra terminen. Fyfan va stressigt det var sista veckorna! Fy.. Nä, jag ska börja göra läxorna i tid och lämna in alla arbeten och så. Det gäller bara att hålla motivationen uppe.. Men jag har ju en snäll pojkvän som kan stötta och pusha mig när livet går trögt :).

Jag har precis ätit upp min havregrynsgröt. Uhh. Börjar tröttna lite på det där nu. Lite tråkigt för det är ju så bra för kroppen! Massa fibrer som får magen att jobba.

Ska snart ringa mormor och se när hon ville att jag skulle tvätta och rulla hennes hår. Mamma sa att hon skulle iväg imorgon så jag måste fixa håret idag.
Dessutom måste jag fixa gräsklipparen idag också. Eller åtminstonde titta på den och se varför-i-helvete den inte startar! Den går fan alltid sönder.l För någon dag sen när jag klippte gräset så började aset brinna! Gräset var så tjockt så när klivarna snurrade så fastnade gräset imellan vilket gjorde att det började brinna. Haha. Jag höll på att skita ner mig så rädd jag blev xD. Fick stå i typ en timme och spola av och pilla bort allt gammalt gräs som satt fast under.

Nä, nog om detta. Nu ska jag ringa mormor!



Nu har jag precis suttit och pluggat lite till körkortet. Teori då såklart. Det här går ju som på en dans! Oh, jag kan knappt vänta tills jag är färdig med den här skiten ^^,.

18 Augusti 2009

Hallå allesammans!

Nu har jag i vanlig ordning ätit min gröt och druckit mitt underbara morgonkaffe! Det är nog helt allvarligt då det är godast att dricka kaffe. Hihi. Äh, men palla prata om kaffe ^^,.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt.. Ska försöka få igång gräsklipparen och se ifall den vill funka. Gör den inte det så får jag väl försöka bli lite teknisk (haha som om det skulle hända!) eller så ringer jag bara min morbror och se ifall han kan titta på den :). Jag är ju inte så duktig med det där med motorer och skit :P. Men man kan ju inte vara bra på allt, right? ;). Höhö!

Förövrigt funderar jag på att ut och springa 5an idag. Köpte ju nya löparskor så jag måste springa in dom. Dessutom har jag inte sprungit på hur länge som helst nu så det är nog dags för det! Lite trist att springa själv bara.. Men med lite musik i öronen så går allt!

Dessutom är det fint väder idag också. Väldigt skönt då jag är fruktansvärt trött på regn nu!

Nu ska jag försöka trycka in dom sista kläderna i min överfulla garderob. Hihi, med våld går allt! ;).






Hittade denna gamla bilden nu när jag la in alla bilderna som jag hade på kameran. Shit, va mycket man har förändrats sen dess :).

17 Augusti 2009

Förlåt för skit kass uppdatering! Blir nog nog ett inlägg ikväll. Nu ska jag klippa gräset!



Nu har jag äntligen tid att slänga in ett inlägg. Har inte riktigt känt för att sitta framför datorn och sega den senaste tiden så det är därför det har blivit så lite uppdateringar. Men så kan det vara ibland..
Nu är jag iallafall hemma. Ska snart sätta mig en stund framför tvn faktiskt för en gångs skull. Mamma är hemma tillfälligt just nu, vilket är trevligt då det är så trist att vara själv :P. Men hon åker tillbaka till Halmstad imorgon bitti så då blir jag ensam igen. Fast det går ju ganska fort tills fredrik kommer hem igen :).

Kom hem från körskolan för en stund sen. Har varit på den första teorikursen så nu är jag ett steg närmare körkortet iallafall :). Annars har jag inte gjort så mycket idag. Började klippa gräset igen men gräsklipparen är ju helt störd i huvudet. Alltid ska den krabba!

Äh, det blir inte så långt inlägg den här gången. Nu ska jag upp till tvn! 

RSS 2.0