31.01.08

Morrn morrn.
Nu sitter jag här igen med mitt "morgon-tee" som vanligt. Ska snart gå bort till bussen. Eller inte riktigt än för den går inte förens kl.08.15 typ. Pallar verkligen inte gå till skolan idag egentligen, men jag måste. Och min mage är fortfarande knas. Men jag har köpt medecin nu så förhoppningsvis blir det bättre nu :). Jag hoppas det iallafall.
Fan, vi har Åsa idag "/. Och imorgon med, fast jag ska in till stan vid typ 10 så jag slipper iallafall henne imorgon :D. Ska in och säga hej till dom på Siggas salong, iom att jag inte kunde gå dit i måndags för min mage.
Är sjukt sugen på att sola. Tänkte jag kunde göra det idag efter skolan, men sen kom jag på att vi har musik till kvart i 4 och sista bussen hem går vid kvart över, så icke sa nicke, det går inte det heller.
Får väl ta det imorgon annars.
Fan, igår var jag bara i skolan halva dagen ><. Hade sovmorgon till typ 10 för jag hade så ont i magen först när jag vaknade (då var klockan typ 7) så jag ställde klockan på 10 och gick upp då istället. Sen åkte jag med bussen från änganäs vid typ 10.45. Så jag hann gå på halva matlagningen, engelskan (då vi jobbade med svenskan iom att vi ska ha nationellt i det på tisdag ><) och bilden. Blev äntligen klar med mitt förbannade hjärta :@. Nu ska hon bara bränna det, sen ska jag måla, och sätta taggtråd runt. Sen är jag äntligen klar med det. Sen har hon lovat mig att jag ska få jobba med text ^^,.
Men men, nu måste jag dra. Klockan tickar på och jag har inte ens borstat tänderna än :P. Haha!

Nicklas <3

. . . . .

Kommit hem från skolan nu :). Eller för ett tag sen. Är riktigt trött faktiskt. Funderar faktiskt starkt på att gå och lägga mig en stund sen. Mamma ska ju ändå åka och jobba strax så jag har ingen att umgås med ><.
Fan, imorgon ska jag in till stan "/. Hinner typ gå på en lektion, och det är svenskan. Sen måste jag åka in till stan för jag ska vara där vid 11. Sen är jag ledig resten av dagen :). Så jag lär väl gå där inne ett tag, måste köpa ny bh mtp att mina är för små ><. Jävligt surt. Se ifall jag hittar någon tröja eller dylikt också. Sen på kvällen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kommer kännas konstigt att inte träffa Nicklas "/.. "Bara" 8 dagar kvar nu tills älskling kommer hem igen :D. Fast han är ju bara hemma under helgen ><. Känns lagom surt. Men sånt är livet. Ingenting jag kan göra någonting åt.
Jaha, denna kvällen lär ju bli lika seg som alla andra kvällar den senaste tiden har varit. Får se vad jag hittar på. Ska nog nana en stund, sen kanske göra om min manikyr ^^,. Det börjar slitas nu så jag måste göra om det. Tar en stund så jag har någonting att sysselsätta mig med iallafall :D. Sen gissar på att jag kommer sitta här resten av kvällen. Eller visst fan, har lovat mamma att jag ska städa mitt rum ikväll med. Fuck.. Aja, får väl göra det då. Det ser ju trotts allt ut som ett bombnedslag här. Haha! Men tror att det är bara för att jag är hemma mer nu. För innan var jag ju alltid antingen hemma hos Emma eller hos Nicklas så jag hann inte direkt stöka ner om man säger så. Det var soft. Men fan, tycker Nicklas kan komma hem NU! Saknaden är stor när du inte är hemma älskling "/. Satte upp ett kort på oss precis brevid datorn igår med. Så nu har jag iallafall någonting att titta på, förutom kortet på telefonen :).
Och vad händer i helgen? Systeryster kommer iofs hem imorgon, och tar Max med sig. Så kanske ska umgås med dom. Eller så kanske jag hittar på nått med Emma :). Får se lite vad som händer.
Äh, nu ska jag typ... jag vet inte. Göra någonting annat. Haha! <3



STENBOCKEN
22/12-20/1
Kärlek och romantik dominerar torsdagen på ett mycket trevligt sätt.
Du är på ett mycket drömskt humör.

Älskling <3.

Älskling <3.


28.01.08

Jaha, nu har då Nicklas åkt in i lumpen. Känns sisådär. Var riktigt ledsen när jag vaknade, vilket gjorde att jag fick extremt ont i magen. Så det blev inget stan idag "/. Känns väl lite sådär det med faktiskt mtp att jag hade sett fram imot att träffa dom på Siggas salong där förhoppningsvis min praktik ska vara dom närmaste veckorna. Men jag ringde dom i morse och berättade varför jag inte kunde komma och så, och då bestämde vi att jag skulle försöka komma på fredag istället kl.11. Då har jag chans att köpa nya underkläder också. Tror att en viss syster till mig (snäckan) har som tendens att sno alla mina underkläder :P. Haha, får börja sätta hänglås på garderoben eller något så man kan få ha kläderna ifred.
Jag vill bara att dom närmaste 11 dagarna ska flyga förbi, för sen kommer älskling hem igen ^^,. Måste börja städa mitt rum snart, lovade mamma att jag skulle göra det idag. Eller iallafall så mycket jag orkar. Kan knappt stå upp så det lär inte bli mycket städande, men några klädplagg kan jag säkert plocka in om jag anstränger mig lite.
Jag har VÄRLDENS bästa låt på min telefon, har lyssnat på den hela dagen. Det pianospelet alltså.. Jag fattar inte. JAG VILL MED! Så jädra vacker. Fisher - I will love you heter den. Fast det är inte så konstigt att jag lyssnar så mycket på den låten just nu iom att jag redan saknar Nicklas så jag håller på att dö. He knows that i love him :). Hoppas han har det bra i Halmstad bara. Och att han trivs och sådär. Jag vill också åka iväg. Bara sticka ifrån det här jävla skit stället :P. Usch! Men nej, det går inte för jag har en skola att sköta.
Ahh visst fan, jag skickade in min ansökan om gymnasie förra veckan. Och SÅKLART fattade jag ingenting mtp att man gör den på internet nu. Så hittade jag inte konst & design utan bra glasblåsare vilket iofs ligger på samma skola så jag chansade och tog den :P. Sen glömde jag såklart att söka media ><. Men jag ska endå till syon snart så hon kan ju fixa det. Sen valde jag frisör endå. Både på Kungsmad och på John Bauer. Jag fick ju för mig ett tag att jag inte ville bli frisör endå, ett av mina vanliga konstiga ryck jag brukar få. Men sen när jag satt där och skulle välja så bara ändrade jag mig. Och tur var väl det! Annars hade jag nog varit olycklig nu :P. Hehe.
Usch, jag är så trött och så himla uttråkad! Jag hatar att vara sjuk iom att det inte finns någonting att göra här hemma. Tänkte jag kunde spela ps2 sen för att få tiden att gå men NEJ, då kom jag på att min väldigt smarta bror tog upp det till fjällen och LÄMNADE DET DÄR, vilket nu gör så att jag varken kan spela, kolla på film eller annat dylikt. Jävla pucko :P. Fast vi har ju iofs en vhs inne i snäckans rum nu, så jag kan ju alltid sätta mig och kolla på en massa band från när vi var små och sådär. Eller kanske någon gammal julkalender. Vi spelade ju alltid in dom när vi var små. Det var mys :). Ah, får se vad jag hittar på. Hade ju alltid kunnat kolla med mamma, men hon ska ju åka och jobba kl.17.30 så det gick inte det heller. Förhoppningsvis kommer Snäckan hem sen så jag kanske kan göra någonting med henne.
Måste sno mammas dator sen med ><. Iom att jag har linux skiten på min så funkar det inte att installera nya kameran på denna. Så jag måste göra det på mammas istället så jag kan lägga in bilderna någonstans, och den datorn är ju inte direkt snabb ><. Men jag har ju all tid i världen så det är rätt lungt ändå.
Oj, mycket text idag igen, som vanligt. Men nu ska jag ge städandet ett försök. Puss


Love you N <3.

22.01.08

Hemma från skolan idag. Egentligen pallar jag inte bara sitta hemma och glo, men min mage är så pass dålig så det hade inte funkat ifall jag hade gått till skolan.
Sjukt seg är jag också. Jag vaknade typ vid 7, eller jag hade ställt alarmet då. Och då gick jag upp och skrev en lapp till mamma att jag inte kunde gå till skolan bara för att min mage är dålig och att jag hade gått och lagt mig igen. Sen somnade jag igen och kunde sova i drygt 1 timme. Sen försökte jag somna om men det gick inte. Så jag låg och drog mig i sisådär 2,5 timma. Det var faktiskt riktigt skönt, fast huvudet har inte vaknat helt än bara för att man blir så slö när man ligger och drar sig så pass länge.
Och nu sitter jag bara här och glor. Fan vad jag har tröttnat på datorer alltså ><. Fast det finns inte mycket annat att göra när man är hemma. Men sånt är livet.

Igår fick jag äntligen titta på min favorit-film, HITTA NEMO :D. Jag och Amanda satt och sa nästan alla repliker i hela filmen xD. Det var faktiskt riktigt roligt. Plus att det var kul att få umgås med Snäckan med för en gångs skull. Mtp att jag inte är hemma så jäääätte mycket nu för tiden och hon har alla hästar och skolan och allt så blir det inte att man hinner träffas så mycket. Det är i princip ett hej på morgonen innan man sticker till skolan, och sen ett godnatt på kvällen innan man går och lägger sig. Och helgerna, då sover jag ju alltid i alvesta och hon är alltid i Ingelstad hos hästarna. Det känns rätt surt att vi inte hinner träffas så mycket mtp att det är vi två som har närmast relation mellan alla vi syskon. För iom att Myran bor i Norrköping och Stamp bor i Stockholm så träffar man ju knappt dom heller. Plus att Snäckan och jag är minst i familjen så blir det lätt att man kommer varandra väldigt nära. Fast jag saknar tiden när hela familjen var samlad. När ingen än hade flyttat hemifrån och vi hade som vana att åka till Tandådalen varje år. Det var härliga tider det. Nu efteråt så ångrar jag att jag inte följde med dit i år, bara för att liksom ha en chans att kunna umgås riktigt med hela familjen. Eller det blir ju inte hela iom att pappa inte kommer följa med fler gånger. Men det var nästan hela familjen iallafall. Men det är lite sent att komma och tänka på det nu. Förhoppningsvis åker vi dit nästa år :).

Gud, vilka minnen som ploppar upp i huvudet nu när man börjar tänka på tandådalen..
Som den gången, jag var typ 5 eller 6 tror jag, då åkte jag och pappa. Vi skulle åka huvudbacken ner till sittliften och jag åkte rätt ner som en jävla jubelidiot och hoppade på stora hoppet som är i slutet av backen. Det jag inte visste då var att det var avspärrat där för att dom höll på att träna till en hopptävling som skulle vara senare samma dag.
Haha, och som den gången, jag tror jag var ungefär lika gammal då, när jag och pappa än en gång åkte tillsammans och jag åkte rätt in i det fula oranga "skyddsstaketet" och fastnade med skidorna. Pappa bara stod och gravade åt mig och sa att jag fick ta mig upp själv. Haha. Det var lagom kul :P.

Aja, nu ska jag ut och förbränna en massa kalorier ^^,. Dom som vill får gärna ringa. Pusspuss<3

RSS 2.0