Skit också!

Är trött, har ont i huvudet och är sur. Kan det bli bättre?!
Jag ska gå och gömma mig undertäcket och inte komma fram förens imorgon!

27 September 2009

Fredrik har precis åkt och det känns skit faktiskt! En hel jävla vecka innan vi träffas igen. Fyfan!
Men får helt enkelt hoppas att veckan går fort..

Helgen har förövrigt varit toppen! Har varit så skönt att få vara ensama. Vi har bara slappat och njutit av varandras sällskap, och helgen har gått så himla fort. Svoooosh och så var hela helgen borta! Men det har varit en riktigt skön helg!

Ska dricka lite kaffe sen är det duschen nästa!

äntligen..

..är jag hemma. Denna dagen har känts låååång! Nice att vara hemma iallfall.
Har precis tryckt i mig lite färsk pasta med citron smak. Inte det godaste jag har ätit direkt men vafan! Jag var hungrig ju..
Sitter och dricker kaffe nu och ska strax ta lite glass tänkte jag. Sen tänkte jag faktiskt lägga mig och vila i en timme. Måste ju hinna plocka i ordning mina grejer tills fredrik kommer så jag få inte nana mer än en timme iallafall.
Sedan ikväll ska vi ju åka in till stan till Elite Hotel och bo där hela helgen. Ska bli såååå skönt! Slippa tänka på allt annat för en stund. Får väl se ifall vi tar varsin cider imorgon kanske.
Tänkte åka till skopunkten och köpa mig ett par höst skor. Har hittat ett par som jag tyckte var ganska fina :). Så här ser dom ut --> 
Tyckte dom verkade vara rätt bra att ha som höst skor :). Men får se ifall dom passar eftersom jag har rätt små fötter. Men det är ju alltid skönt med ett par extra strumpor i! :). Hoppas verkligen dom passar.
Nä, nu jag jag gå och drömma om min sötnos! Natti..

Någon som har någon bot för träningsvärk?!

Usch ja, jag strechade nog inte tillräckligt länge för jag har såååån träningsvärk i mina lår! Det är helt sjukt! Går som om jag vore en 88årig stelopererad tant. Haha! Men då vet man ju att det faktiskt gav lite att jag var ute igår :).

Idag mår jag lite halv konstigt faktiskt. Magen är nog inte riktigt som den ska. Eller det brukar den ju iofs men detta har hållt i enda sen igårkväll så. Strange! Men som tur är så slutar jag redan vid 12.10 idag :).
Ska se ifall jag får gå 5 minuter tidigare så jag hinner med 12.20 bussen hem. Hade varit skönt för annars får jag vänta till 14.15 ifall jag missar den. Inte så roligt..
Den enda lektionen vi har idag är bild & form. Lite tråkigt eftersom jag redan är klar med allting (woooooow) så nu har jag ingenting att göra längre "/. Det är inte så jätte roligt. Men hon får väl plocka fram nått som jag kan göra sålänge. Känns rätt sjukt att vara färdig så tidig eftersom jag var så himla mycket efter innan! Jag bara ångrade mig hela tiden om vad jag skulle måla så. Men jag har verkligen jobbat ifatt och det är verkligen jätte skönt!
Nä, nu ska jag gå och borsta gaddarna sedan cykla bort till bussen. Ciao!

24 September 2009

Ska strax sätta mig och börja skriva min uppsats om antikens grekland. Men det är inte det enklaste eftersom jag har missat en massa. Dessutom fattar jag typ inte var man ska hitta allting "/. Det är konstigt som fasen! Men jag får väl helt enkelt göra mitt bästa. Hehe. Inte så mycket annat att göra.
För övrigt så klippte jag ju mig igår. Det blev kort! Men då kan jag ju vänta ett tag innan jag klipper mig igen. Annars växer det ju ut så himla fort!
Älskling överraskade mig rejält igår genom att stå utanför skolan när jag slutade. Han är så söt! Hihi. Skönt att han kom hem :).
Och imorgon är det äntligen fredag. Denna veckan har verkligen varit lång! Fredrik och jag ska bo på Elite Hotel hela helgen :). Mys! Ska bli skönt att bara kunna vara helt själva utan en massa folk runt om kring!
Nä, dags för lite pluggeliplugg!

Nu jävlar ska jag ta mig i kragen och ta på mig löparskorna och ut och springa! Även ifall det blåser som attan så är det riktigt skönt ute och jag skulle verkligen behöva rensa tankarna och göra av med lite av min energi. Känns som om jag nästan går på nålar här hemma!



Åh, va underbart det var att springa! Nu känner jag mig som en människa igen :D. Orkade faktiskt springa 5 kilometer utan att vara helt död :). Niice! Nu pratar jag med älskling i telefon. Mys!


"Hjärtat har sina skäl som förståndet inte kan fatta"

23 September 2009

Sitter i skolan just nu. Har varit vaken sedan halv 5 imorse så jag är gaaaaanska trött! Usch ja.. Slapp dag i skolan idag iallafall. Nu har vi bild & form och sedan har vi livskunskap och efter det ska jag ÄNTLIGEN klippa mig. Ska bli riktigt skönt faktiskt! Slippa ha skiten i ögonen hela tiden. Haha! Fast jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska klippa det ännu, men det är sånt som ger sig när man kommer dit. När jag är klar där så ska jag iallafall tillbaka till skolan en sväng och kanske göra ett matteprov - procent den här gången. Det känns iallafall som om det kommer gå bra så vi får väl hoppas på det!

22 September 2009

Bli medlem på gratismakeup.se här --> http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=222006
Börja samla ihop poäng och få snart hem presentkort helt gratis!

Kom precis hem från Alvesta.
Först var jag på vårdcentralen för jag skulle prata med en sköterska där om att få en remiss till en dietist, och om min fobi. Usch ja, det var ett jobbigt samtal! Men hon ordnade iallafall en tid hos en psykolog om några veckor. Så får se hur det går. Lite otäckt faktiskt att ta tag i det här.. Men vill man bli frisk så får jag väl ta det!
Dessutom skulle hon sätta upp en tid hos en läkare så jag kan få min remiss för hon tyckte det verkade som en bra idé. Men hon sa aldrig när den tiden var "/. Någon som vet om dom skickar hem brev med datumet eller hur funkar det?
Aja, sen efter det cyklade jag i räserfart till mormor för jag hade lovat att fixa hennes hår idag. Besöket på vårdcentralen tog ju längre tid än jag hade trott så jag fick skynda mig lite. Men håret blev klart på 20 minuter (!) och jag hade tom 15 minuter över innan jag behövde cykla igen. Haha, och vi som inte trodde vi skulle hinna!
Det var trevligt att träffa henne iallafall :).
Sen var det bara raka vägen in till Alvesta igen. Hade ju tid på körskolan för min 3:e körlektion kl.16.50. Men när jag kom dit så stod det redan en annan kille där utanför och väntade. Jag tänkte 'vafan, har jag kollat fel datum?!'. Men det visade sig att det var han som hade gjort det. Haha, stackarn!
Men iallafall, körlektionen gick faktiskt förvånansvärt bra :). Men kände mig mycket lugnare nu när vi körde i Alvesta och inte i Växjö så det var riktigt skönt. Vi övade start i backe (igen, eftersom jag avskyr den 'snabba varianten') och vi övade uppfågning (haha, hur stavas det?). Det var lite otäckt när man inte får använda bromsen, men det gick faktiskt jätte bra. Haha, skönt att det är någonting som går bra iallafall xD. Böhö.
Och nu sitter jag här framför datorn och dricker kaffe. Gott! Fredrik är ute och fiskar så han kan man inte messa med, snäckan är i växjö och mamma är och jobbar så det är liiiiite ensamt. Men bara lite!




<!-- Facebook Badge START --><a href="http://www.facebook.se/people/Tami-Svensson-Kohler/1205264620" title="Tami Svensson Köhler" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Tami Svensson Köhler</a><br/><a href="http://www.facebook.se/people/Tami-Svensson-Kohler/1205264620" title="Tami Svensson Köhler" target="_TOP"><img src="http://badge.facebook.com/badge/1205264620.1257.1828097755.png" width="120" height="297" style="border: 0px;" /></a><br/><a href="http://www.facebook.se/facebook-widgets/" title="Make your own badge!" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Skapa en profillänk</a><!-- Facebook Badge END -->

21 September 2009

Nu sitter jag hemma och har precis tryckt i mig en macka med keso och gurka :). Gott!
Snart ska mamma och jag åka upp till alvesta för att hämta Snäckan och för att handla lite youghurt och sånt som alltid behövs.
Idag blev det ingen skola för mig :(. Mådde så himla illa imorse även ifall jag tog en illamåendetablett. Konstigt! Men mamma och jag har pratat lite om varför jag mår så illa hela tiden, och svaret kan bero på min kost. Eftersom jag knappt äter något kött, och inte äter speciellt varierat så kanske det kan vara boven i det här dramat? Vi ska iallafall ringa till vårdcentralen på teleborg imorgon och se ifall vi kan fixa en tid hos en dietist. Det är skit dåligt att dom inte har det här i alvesta "/.
Imorgon är jag ledig. Det ska bli skönt! Det enda jag har inbokat imorgon är en körlektion vid 16.50 men sen annars är dagen helt fri! Tänkte svänga förbi mormor en runda faktiskt och säga hej till henne. Tycker så synd om henne när hon är så ensam hela tiden!
Förövrigt saknar jag fredrik redan som attan! Känns inte alls som om jag träffade honom imorse, utan mer som om det var år sen vi träffades sist! Usch ja... Och det är bara måndag. Vilket betyder att det är mååååånga dagar kvar till fredag :(. Buhu! Aja, får hoppas han kommer hem någon dag mitt i veckan. Min ängel :). Hihi!
Nu ska vi strax åka upp till alvesta. Bye!

18 September 2009

Usch ja, nu har mensen kommit och jag känner mig ungefär som ett åskmoln som är på gränsen att explodera! Mensvärken börjar komma nu men. Det här blir nog ingen rolig dag!
Just nu sitter jag iallafall och äter frukost. Fredrik sover ännu. Ska inte väcka han än.
Ska snart dricka kaffe och ta en illamåendetablett. Räddaren i nöden!

17 September 2009

Shit, sjukt att det redan är den 17:e September! Det är ju fan snart vinter alltså..
Nu sitter jag i alla fall hemma och försöker fördriva tiden lite. Ska cykla bort till bussen vid kvart över 7 så jag har lite tid över..
Idag går vi bara i skolan till 11.50 och sedan vid 12.00 har jag min andra körlektion. Ska bli kul! Om jag förstod det rätt så skulle vi backa runt hörn och sådant skoj idag :). Det blir ju lite mer körning den här gången mot vad det blev förra för då var det ju första gången ju. Men däremot ska jag köra i stan idag istället för i alvesta. Får se hur det går! Det är ju enklare att köra i Alvesta eftersom man kan vägarna lite mer där. Men det ska nog gå bra ändå :).
Idag kommer Fredrik hem också. Skönt! Tänkte åka med honom hem sen för han kör ju genom stan så då går jag hem till pappa eller nått så länge tills han kommer. Måste ändå plugga så då kan jag ju göra det där..
Nä, nu ska jag gå och borsta mina gaddar! Tudilooo!




Nu sitter jag hemma hos pappa. Har precis skrivit klart mitt arbete om Gladiator och om Crash. Shit va jobbigt det var! Blev faktiskt rätt långa uppsatser, haha! Nu slipper jag iallafall tänka mer på dom. Skönt!

Körlektionen idag gick väl sådär. Blev av någon konstig anledning jätte stressad så det var inte alls roligt faktiskt. Dessutom avskyr jag den bilen för det är ju en disel och dom typ gasar av sig själva ifall man släpper gasen. Inte rullar så fint som "vanliga" bilar gör. Haha! Så det gick väl sådär. Jag körde ju inte direkt på någonting men det kunde ju gått bättre!
Men sedan körde jag istället med pappas bil och då gick det helt plötsligt jätte bra! Helt knäppt.
Jaja, man får ju träna, träna, träna...

Nu kommer fredrik när som helst så jag måste rusa! Ciao!

14 September 2009

Jag tror fasen att det är min dag idag! Mitt humör är ovanligt bra för att vara på en måndag, och jag har varken ont i magen, huvudet eller dylikt. Skönt som attan!
Får hoppas att resten av dagen fortsätter likadant :).

Snart ska jag gå ner för historian börjar snart. Lite drygt, men tiden går ju rätt snabbt ändå. Sedan är det lunch och efter det är det grafisk illustration som gäller. Rätt skoj faktiskt!

Sen ska jag hem och äta lite mat och bara ta det lungt. Kanske titta på en film. Sen ut och gå ikväll igen! Tyvärr är inte mamma hemma så hon kan inte följa med, men har man bara musik i öronen så är det ju skönt ändå.

Nä, nu börjar min lektion! Ciao!

13 September 2009

Åh, jag tycker verkligen inte om söndagar alltså! Imorgon är det måndag och det betyder att det är en heeeela 5 dagar kvar innan fredrik kommer hem igen :(. Buhu..

Denna helgen har iallafall varit väldigt soft. Vi har myst och bara slappat. Vi har också fixat iordning myrans gamla rum idag. Vi har städat och donat typ hela dagen. Så nu har det blivit ett filmrum! Det är faktisk riktigt skönt att sitta där nere eftersom det är så mörkt och svalt där. Ska bara prata med Stamp så han kan fixa projektorn så vi kan titta på duk istället för på tv :).

Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag. Sedan ska mamma och jag (förhoppningsvis, ifall hon orkar) gå ut och gå 5 kilometer. Känns fan som om det var år sen jag var ute och rörde på mig. Usch, så sunkig man har blivit... Dags att ta tag i springandet igen kanske?.. Äh, det är sånt man märker.

11 September 2009

Usch, idag är det verkligen inte min dag! Har mått illa sedan igår kväll och är verkligen jätte trött. Fy!
Men nu har jag som tur är bara en lektion kvar och det är matte, så det är ju soft. Iofs så har vi det i 1,5 timme men vi brukar få sluta lite tidigare så.

Ikväll ska älskling och jag ut och äta och kanske ta någon cider tillsammans med hans bror då han fyller år. Får hoppas att illamåendet har gått över tills dess..



Har ju som sagt min första körlektion med körskolan idag, och det gick faktiskt super bra! Fast vi körde inte så jätte mycket, utan det var mest för att jag skulle lära känna bilen lite och även lära känna catarina såklart. Så det gick bra.
Blev tyvärr ingen utgång för mig ikväll då jag har huvudvärk och illamående fortfarande ><. Surt men så är det!
Fredrik åkte iallafall så jag hoppas han kan fixa skjuts så han kommer hem inatt :).

Nä, nu börjar idol! Ni tittar väl? :D.

10 September 2009

Oh, my ass hurts! Har tittat på film konstant sedan vi började så röven börjar bli lite öm. Haha!
Strax dags för en till film sen slutar jag för dagen. Nice!

Fredrik kommer hem idag också. Yey! Och imorgon har jag min första körlektion. Wish me luck!

9 September 2009

Sitter i skolan nu. Idrotten har precis slutat men jag var inte med för min förkyldning inte är riktigt bra ännu. Känns dumt om jag skulle gå och bli sjuk nu igen. Men men. Snart börjar nästa lektion, bild & form. Skönt nu när jag äntligen har kommit igång med den här förbannade uppgiften vi fick. Usch! Men jag har inte så mycket kvar på den nu så..


7 September 2009

Just nu sitter jag i skolan, som vanligt. Känns som om jag alltid är här. Blä!
Men det är sånt man får ta. Nu har vi iallafall bara en lektion kvar och det är grafisk illustration. Får se ifall vi ska hitta på någonting roligt. Egentligen ska vi lämna in en uppgift idag men eftersom jag var sjuk förra veckan så har jag inte hunnit klart, men det kan hon ju inte säga någonting om.. Aja, we'll see.

RSS 2.0