Svininfluensan?

Någon som har haft den?
Har funderat fram och tillbaka länge nu på om jag ska ta vaccinet eller inte. Jag är faktiskt jävligt skeptisk till det..
Sökte lite på internet och hittade detta b.la
--> http://www.aktionforsverige.se/pub/flygblad/AFS-vaccinationsfolder-1.pdf
-->http://www.youtube.com/watch?v=weed-S5dbKg&feature=related
Ska ni ta vaccinet?

Jaha..

Det blev inte mycket matte räknat för mig inte! Håller ju på att plugga inför nationella som jag ska ha snart, och då övar jag på gamla prov. Och så var tydligen inte Sara här idag eftersom hennes son är sjuk, så ingemar fick ta över istället. Men då visar det sig att han inte hade något mer gammalt nationellt till mig så jag fick sluta efter typ 10 minuter :P. Rätt skönt iofs, men nu får jag ändå sitta och vänta på bussen. Men men. Man ska inte klaga! Jag kommer ju hem lite tidigare ändå ju :).

Idag är fredrik i tyskland och kommer inte hem förens inatt, så det kommer nog kännas lite konstigt att vara själv hela kvällen. Haha! Men men. Han kommer ju inatt så :). får hoppas han väcker mig när han kommer bara. Han är inte så duktig på detdära! ;).

In school..

Nu kom jag precis till skolan. Är inte riktigt min dag idag! Fy.. Tur att vi slutar vid 11.50 så man kan åka hem tidigt iallafall. Tänkte jag skulle plugga lite till vårat historia prov när jag kommer hem, och sen ska jag plugga lite teori till körkortet också. Måste verkligen börja med det nu! Det går ju fort tills man har kört klart och så.

Nä, nu ska jag kolla facebook och hela köret.

Finally home!

Åh, det kändes som om jag aldrig skulle komma hem idag! Fy..
Först var det skola iallafall. Drygt som vanligt.. Slutade där vid 16.00 ungefär.
Sedan vid 16.30 hade jag en dubbel körlektion i Växjö. Vi körde lite enkelriktat och sedan tyckte hon att vi skulle köra inne i stan. Alltså mitt inne i smeten. Och jag bara log och tog emot. Haha! Jag blev faktiskt jäkligt nervös när hon sa det. Meeeen, det gick ,mot all förmodan, hyffsat bra. Det var lite jobbigt att det var mörkt eftersom man ser så dåligt, och sen var det massa folk både i bilar och på cyklar som var över hela vägen som man skulle ha reda på också. Så jag vart ganska stressad, men det gick bra ändå! Jag körde inte ihjäl någon och det är ju huvudsaken. Sedan körde jag hela vägen hem till mig. Vi körde gemla hållet så det var inte så farligt. 
Det känns rätt sjukt att det inte är alls mycket kvar tills vi har gått igenom allt som finns att gå igenom. Vi ska träna lite mer på stadstrafik och sedan på vanlig landsväg och motorväg. Sedan är allt klart! Måste bara öva öva öva :P. Så förhoppningsvis är det inte långt kvar innan jag har mitt körkort. Yeey!
Nä, nu ska jag gå och plugga lite..

...

Och här var det aktivt! not..

RSS 2.0