28 Oktober 2008

Tjo!
Fick nyss en ny dator av bror min :). Välbehövt om man säger så ^^,. Och jag måste köpa ett nytt tangentbord nu med ><. Mitt favorit-tangentbord (som alla utom jag hatar) funkar inte riktigt som det ska. Caps lock sätts på och av hela tiden, ibland funkar inte punkt, bindestreck mm, det suddar helt utan att jag tryckt på knappen och massa annat sånt smågnaft. Så nu har jag snott mammas sålänge. Men nu blir fredrik glad iallafall för han kan inte skriva på mitt xD. Haha.

Igår tittade jag och emma på human trafficking. Den var visserligen 3 timmar, men fyfan vilken film! Den hade kunnat vara 6 timmar lång och man hade ändå inte tappat lusten att fortsätta titta. Den var riktigt hemsk, iom att den är verklighetsbaserad, men gud så bra! Så ifall ni har tid över någon dag (nu när det är höstlov och allt :D) så titta på den. Lovar att du inte kommer ångra dig!

Idag är emma inne på bb för att hälsa på sin nyfödda lillebror :). Så glad för din skull gumman att du äntligen fått dit syskon! :D. Och han är ruskigt söt också. Lilla Pontus ^^,.

Funderar på att gå ut och gå en runda snart. Ska bara låta nagelacket torka (fransk manikyr, vad annars? :D) sen ska jag fan ut och gå.

Har införskaffat mig en ny jacka också. Visserligen så är den inte så varm, men snart är det vår igen och då är den ju väldigt användbar. Jackan är inte riktigt "min stil". Alltså, inte riktigt sånt jag brukar använda. Men den är faktiskt helt okej :). Nä, nu ska jag klä på mig ^^,. Puss!

19 Oktober 2008

Hey!
Just nu sitter jag bara här framför datorn och glor. Det är rätt drygt faktiskt.
Idag är det söndag och jag ska baaara ta det lungt hela dagen.
Helgen har varit helt okej faktiskt. I fredags umgicks jag och fredrik med emma¸ frida, markus osv. Vi typ åkte runt lite i alvesta och bara umgick. Det var rätt trevligt faktiskt förutom att det var förbannat kallt. Så Fredrik och jag åkte hem ganska tidigt.
Sen igår så tittade vi på film hela dagen (Stomp the yard & Hot rod). Mys! Sen på kvällen var det bön-tävning i alvesta så vi åkte dit runt halv 10. Där träffa jag bästaste elsie som jag inte träffat på evigheter :D. Det var skoj. Sen även sötnosen Emilia som faktiskt kommer ihåg vem jag är än :). Även ifall jag inte tittade så mycket på när dom körde så hade jag trevligt ändå. Fredrik tyckte det var kul iallafall :). Sen skulle Elsie och emma och alla dom typ hem så fredrik skjutsade hem mig hit. Sen åkte han för han skulle till Jimmy och Tilda. Egentligen skulle jag följt med men jag hade haft en sån jävla mensvärk heeela dagen så jag var rädd att jag skulle bli dålig. Så jag stannade hemma istället. Satt en stund här och sen gick jag och la mig.
Nu är Fredrik på folkrace. Men han skulle komma hit en stund i eftermiddag :). Får se lite vad vi ska hitta på..
Kom på innan att jag har matteprov imorgon kl.08.00 på morgonen ><. Blir ju fan ingen sovmorgon imorgon då. Börjar ju inte förens vid 10 i vanliga fall.. Kommer inte få någon sovmorgon överhuvudtaget denna veckan. För på onsdag (då vi egentligen inte börjar förens vid 10.30) så ska vi ha ACT (någon stressförebyggande grej vi ska ha i skolan) och då kommer vi börja vid 9. Gah, arg blir jag ><.

Nä, om man kanske skulle ta och öppna matteboken lite så man åtminstonde kan lite på provet imorgon.. Puss!

5 Oktober 2008

Tjena..
Tror jag verkligen har vaknat på fel sida idag "/. Det känns som det. Först när jag vaknade så var jag värsta glad, men nu är jag bara sur typ. Hel konstigt.
Jag har iallafall hittat min favorit- låt nu. David Cook - Billie Jean. Så grymt bra! Lyssna på den säger jag bara.

Snart ska jag börja laga mat tänkte jag. Fick göra potatismos och falukorv till bror min för att han skulle hinna äta innan han skulle med tåget. Så det blir andra gången jag gör det idag :P. Haha. Är lite mat kvar från stamp men det är ju vanlig mjölk i så jag gör om det istället. Orkar inte käka massa tabletter i onödan.

Tror fredrik skulle komma hit idag med. Han sa det igår iallafall. Men äh, nu ska jag duscha och lite så :). puss!

02.10.08

Allvarligt, nu börjar jag bli jävligt trött på min mage! :@.
Kunde inte gå till skolan idag för jag hade så ont när jag vaknade. Kunde inte ens gå upp ur sängen "/.
Men nu är det bättre iallafall. Men är grymt trött! Ska snart titta på Wall-e tänkte jag ^^,. Har hört att den är rätt bra så jag tänkte jag skulle se den. Sen ska jag plocka in lite mer grejer i badrummet tänkte jag. Trodde inte jag hade så mycket prylar men satan va mycket det är när man väl börjar flytta på alla grejer :O. Undra hur fan jag ska få plats med myrans alla saker med. Meeeen det löser sig :D. Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag. Efter skolan tänkte jag faktiskt gå ett varv runt Växjö sjön. Det är ju rätt mysigt endå :). Plus att jag måste röra mer på mig pga magen. Sen på kvällen kommer ju fredrik hem med :). Vet inte vad vi ska hitta på. Glo på film eller nått sånt mys förhoppningsvis :). Får hoppas min mage är bättre imorgon bara.

Nä, nu ska jag glo på film. Puss!

RSS 2.0