22.03.08

Hm, sitter fortfarande i morgonrocken ><. Kanske dax att gå upp och duscha snart? Orka..
Vaknade verkligen på fel sida idag igen. Och det är fan mammas fel. Hon sätter på radion på högsta volym (som då står precis utanför min dörr) och sen går hon upp och sätter sig där uppe och snackar i telefon. Så jävla nödvändigt att sätta på radion över huvud taget! Åh..

Aja, igår skutsade iallafall Jim hem mig vid typ halv 1. Mtp att vi knappt aldrig träffas längre, så var det riktigt kul att träffa honom igår. Även ifall det bara var i typ 10 minuter, men endå :).

Idag ska jag hjälpa Emma och dom att flytta :). Lägenheten blev riktigt fin med dom nya tepererna! :D. Fast det var synd att det blev lite fel i emmas rum, men det får dom ju ordna.

Shit, det är ju lördag idag :O. Vafan ska man göra ikväll då? Plocka upp saker hos emma antagligen :P. Hoppas inte det tar allt för lång tid bara. Men dom har ju duktigt mycket grejer iofs.

Nä, nu ska jag upp och hoppa in i duschen en snabbis. PUSS

21.03.08

Usch, just nu vill jag bara kräkas. Jag vaknade vid 8 imorse, och kunde verkligen inte somna om ><. Fan va jobbigt! Arg blir jag..
Idag blir det till att laga mat, hälsa på mormor, och hjälpa emma och dom att flytta antagligen.
Och imorgon ska jag bowla med Nicole, Pontus, Wictoria och Emma :). Gud, jag kommer inte ens ihåg när jag bowlade sist. Det var länge sen iallafall.

Fan va cepe jag blir. Jag hade tänkt gå ut och "powerwalka" en lång runda idag och var verkligen sugen på det. Men nej, för gud hatar mig. Då blir det snöoväder!! Inte fan kan man gå ut och gå nu heller?! GAH!! Nu ska jag äta frukost...

19.03.08

Shit, jag vill verkligen bara hoppa över dagen imorgon. Det är vårkonsert, vi har lovat att sjunga och spela, och SÅKLART är min jävla kuk förkyldning fortfarande kvar, och är tom värre nu!! :@. GAAAAH! Nu har jag iallafall sovit i 1,5 timme vilket var väldigt välbehövt. Tänkte faktiskt snart gå och lägga mig igen, är sjukt trött. Men frågan är om jag kan sova hela natten då. Aja, det märks väl isånna fall. Shit, jag var ont i magen alltså. OCH skallavärk. Nä, strax sängen igen. Natti!

13.03.08

Just nu sitter jag hos Emma. Men ska nog snart hem. Eller det brors på lite när Eva-lotte kommer tillbaka.
Jaha, läkaren imorgon igen då ><. Usch, fyfan. Men missar typ första lektionen, vilket inte gör mig någonting.
Och så slutar vi redan vid 1. Riktigt skönt faktiskt!
Vill att min huvudvärk ska släppa snart ><. Har haft sån sjuk tryckhuvudvärk hela dagen. Känns ungefär som om hjärnan håller på att tryckas ut genom öronen. Inte alls skönt. Men förhoppningsvis hittar dom orsaken till min huvudvärk nu efter att jag har varit på röntgen och allt.

__________________________________________________________________________________


Sitter i skolan och har so.
Har precis skrivit ut typ 6 sidor om Thailand ><. Måste skriva ihop allting ikväll.
Funderar på om jag kanske ska hem till emma en stund efter skolan.. Fast vi slutar inte förens vid kvart i 4, och sista bussen går vid kvart över. ><.

12.03.08

→ Har kommit tillbaka till mitt gamla tidsfördriv igen :). Dock är detta bara en kladd, plus att den inte ens är färdig än ^^,. Haha! Love it! :D.
   Yaaaaay ;P.

__________________________________________________________________________________


→Äh, sitter och tänker på en massa. Vill verkligen kunna skriva av mig, men det går inte av någon konstig jävla anledning. Tankarna i huvudet vill på något sätt inte komma ner i fingrarna och ut på tangentbordet. Och det känns förjävligt rent ut sagt!
Jag har alltid skrivit när det är något som är fel, och då har det alltid känts bättre efteråt. Men what the fuck?! Inte idag inte. Nej nej. Helvete..
Det är så mycket som jag vill ha sagt, men jag får bara inte till orden. I vanliga fall brukar det bara flöda liksom, varför skulle det vara annorlunda idag då? GAH!

__________________________________________________________________________________

→ Yay, jag har piss tråkigt ><.. Min migrän börjar komma tillbaka igeeeeen, och jag pallar verkligen inte. Har knarkat alvedon hela dagen, men inte fan hjälper det. Hoppas jag får min tid för röntgen snart. Haha shit, tänk om det är en tumör eller nått? :O. Då dör jag!

Pratar med Emma i telefon :). Lite sällskap för en stund iallafall..

Ska fan försöka gå till skolan imorgon. Jag orkar verkligen inte sitta hemma en dag till ><. Så drygt! usch.. Och det börjar bli duktigt segt att sitta vid datorn nu med. Jääääätte roligt när alla andra är i skolan och man inte har någon att snacka med ><. Jätte kul.. Eller inte. Någon som har något förslag på vad man kan göra? "/.


__________________________________________________________________________________


Upptäckte igår att det faktiskt blir ganska skarpa bilder med kameran på min mobil. Rätt tufft faktiskt att det kan bli så pass skarpa bilder med en mobilkamera :).




12.03.08

ÅH! Vilken snäll familj jag har ><. När jag väl kan sova, såklart så börjar snäckan och mamma bråka då vid 9 på morgonen! Precis utanför mitt rum :@. Så inte fan fick jag sova idag heller ><. Aargh!

Aja, idag ska jag nog leka med emma tror jag. Fast det är piss väder ute så frågan är hur jag ska komma upp till henne isånna fall "/. Det löser sig nog..

Haha shit, hade en sjuk dröm inatt alltså xD. Tss..

Jag måste sluta dricka kaffe snart alltså.. Börjar bli kaffenarkoman ><. Illa som fan. Och ifall jag inte dricker kaffe, då får jag as ont i huvudet. Så lär ju aldrig kunna sluta. Hm, aja..

Måste städa mitt rum idag. Garderoben börjar flytta ut sig till min stol som vanligt :P. Haha! Och så måste jag tvätta idag med.. Jobbigt.

Måste plugga med kom jag på :O. Åh, fan va jobbigt det blev. Och mitt block är uppe hos Emma med. Smidigt tami! Eller inte.. Aja, det fixar sig på något sätt.

<3

<3


Gos ^^,.



13.08

Jag har tänkt på en grej. Ifall man hallucinerar, ser man bara konstiga grejer då? Eller kan det bara vara så att man HÖR konstiga grejer? Och isånna fall, kan man få hallucinationer av feber? För ifall man inte kan få det, då måste det fan spöka i vårat hus..
Igår när jag låg i sängen med feber och migrän, så var det precis som om det var någon som gick runt i rummet. Alltså, man hörde fotsteg, och det kändes precis som det :O. Tänkte att det kanske kunde bero på febern, men sen kom jag på att jag hört konstiga saker innan. Typ att dörren slår igen, fast att det inte kom någon. Det hände för senast 1 timme sen typ. När jag pratade med Elsie i telefon, så lät det som om dörren smälldes igen, och så gick jag och kollade, men inte fan kom det någon ><. Det börjar faktiskt bli lite scary..
Eller så är det bara min hjärna som är helt fucked up som tror sig höra saker. Äh, jag vet inte.



Allt jag vill är att bara få finnas för dig. Att vi endå bara skulle kunna vara vänner åtminstonde..
Det var jag som sumpade det. Jag förstörde allt. Och nu är du helt förändrad.
Innan var du underbar, men efter allt som hände då, så blev du en helt annan människa.
Du var underbar, och jag kommer alltid älska dig. Om allt endå bara kunde bli som innan.
Jag vet inte varför jag tänker som jag gör nu. Men när man tittar på gamla kort, och läser gamla bloggar så kommer allting tillbaka av någon anledning. Jag önskar att jag bara kunde få göra allting ogjort.. Nu vill du inte ens prata med mig, inte ens se mig. För varenda gång vi träffas, så bara blänger du. Jag vände dig ryggen, och gick min egna väg. Men att släppa taget om dig var ett stort misstag. På nått sätt så tror jag endå att jag finns där för dig. Det vi hade var oslagbart, ialla fall för mig.. Jag ångrar inte en sekund av den tiden, utan jag ångrar allting som var efteråt.
Jag vill vara som jag var då, och att du ska va som du var då. Det var en underbar tid..
Men det är så länge sen nu. Varför sitter jag och tänker på det här helt plötsligt?
Jag borde ha gått vidare, och det har jag också. Men i hjärtat kommer du alltid ha din plats! Det kommer aldrig förändras. Om jag bara hade gjort saker på ett annat sätt, så kanske allting varit annorlunda nu..



18.19
Nu har bamse precis åkt hem. Vi har typ inte gjort någonting. Emma och Frida var här en sväng och sa hej med :). Alltid trevligt med lite sällskap!

Min feber har kommit tillbaka igen, så jag har tagit en alvedon ><. Börjar bli riktigt trött nu med. usch.. Blir alltid värre på kvällen. Får väl lägga mig en stund sen och se ifall jag kan somna. Iallafall vila huvudet lite. Känns som om det håller på att sprängas..

Imorgon är det studiedag vilket jag inte direkt har någon nytta av iom att jag är sjuk och inte kan göra någonting. Känns ju jätte kul ><. Blir nog till att bara vara hemma imorgon med. Fan va tråkigt! Fast förhoppningsvis så mår jag bättre imorgon.

Haha, robert ringde innan idag. Och så fråga han varför jag var hemma, och så berätta jag att jag är sjuk och så. Och då säger han att ifall man värmer en folköl och sen dricker den så hjälper det mot förkyldningen. Och jag bara: "HAHA va?! :O". Jag vill inte ens testa. För det låter ju inte direkt gott med varm öl ><. Fyfan! xD.

11.03.08

Jaha, ingen praktik för mig idag inte. Fan med.. Har sovit drygt 1 timme inatt. Hade duktigt med feber igår på kvällen och fick såklart migrän. Plus att jag hade ont i magen pga allt tee och då jag knappt ätit någonting. Var heeeelt väck igår. Allting bara snurrade runt fan. Skit jobbigt.. Tror febern har släppt, men migränen är fortfarande kvar ><. Får väl ta två alvedon sen.

Mamma är och jobbar, och snäckan är i skolan. Så jag är hemma själv igen. Lagom roligt.. Usch, jag är helt slut. Måste ringa till salongen snart och säga att jag inte kan komma idag heller. Stackars Sandra som kommer få vara där helt själv idag igen. Sigga skulle inte vara där idag, vet inte om hon skulle köra buss eller nått. Och Bettan fick åka hem igår ju för hon blev också sjuk. Fast Sosan vet jag inte vart hon är. Hon är ju på smällen så hon jobbar väl inte alla dagar. Så sandra får bli själv idag. usch! Jobbigt.

Elsie berättade igår om en manikyr kurs som ska börja snart. Den kommer vara i 3 helger. Men problemet är att den kostar 8000. Inte dyrt för en sån kurs, men vafan ska man få pengarna ifrån? Det hade varit riktigt kul att få gå den kursen. Meeeeen det går inte ><. Men men, sånt är livet. Nu ska jag gå och se ifall jag kan få nått i magen.. Wish me luck!



10.17

Now I´m back in the game :D. Har äntligen fattat vafan det var som var fel, dvs varför vissa inlägg inte kom med osv. Så nu blir det förhoppningsvis med daglig bloggning istället för typ en gång i månaden ><.



10.44

Tog nyss tempen, 36,0. Hallå, vad är detta? :O.

10.03.08

Det är något fuckat med min blogg nu alltså. Hel knasigt. När jag väl skriver ett nytt inlägg, inte fan funkar det då. ÅH! :@. Cepe.. Aja, jag orkar inte skriva om allt en gång till. Sorry folket ><.



13.27

STENBOCKEN


Måndagen börjar alldeles fel men eftermiddagen väger upp den klena starten. Du når ett mål oväntat snabbt.



Äh, fyfan så tråkigt allting ska va. Jag funderar starkt på att göra iordning mina naglar för en gångs skull. Och kanske sätta mig i fotbad också. Nu när jag har tiden så kan jag ju lika gärna göra lite gott för kropp och själ :). Ah, manikyr och fotbad får det bli. Det fördröjer tiden lite iallafall ^^,.



18.03

Nu har bamse precis varit här och sagt hej :). Trevligt att få någon att snacka med iallafall.
Och jag håller på att göra tee för typ femtielfte gången idag ><. Min mage pallar egentligen inte mer, men jag måste för annars tjocknar hela min hals ihop.

Ringde till salongen nyss. Tänkte snacka med Sigga om imorgon, men hon vart inte där. Så jag snacka med Sandra istället. Så jag ska åka dit imorgon iallafall, ifall jag inte är ännu sjukare imorgon när jag vakna. Fast det blir ingen hel dag, för det kommer jag aldrig orka. Men ska vara där fram till lunch åtminstonde, för det skulle komma någon tjej och ta kort där imorgon. Och Sandra hinner inte städa för hon har en massa behandlingar så hon behövde min hjälp. Får hoppas att jag är piggare imorgon.. Fick riktigt svårt att andas innan ett tag. Det var duktigt läskigt. Så jag gick runt med astma-sprayet i handen utifall att det skulle bli riktig panik. Men så gick jag utanför dörren en stund för att ta lite frisk luft och då blev det bättre. Men det var riktigt jobbigt en stund där. usch! Måste köpa nytt astma-spray snart med. För mitt går snart ut..

Undra vafan man ska göra nu. Naglarna är färdiga iallafall. Fast har inte tagit något fotbad ännu, men jag lär väl koka ihjäl ifall jag gör det. Tror jag har feber nämnligen ><. Jobbigt som fan.
Kommer knappt ihåg förra gången jag hade det. Brukar aldrig få det i vanliga fall, men får väl ta tempen sen.



18.17

Hm, 36.6 när jag tog tempen. Brukar man inte ha 37 i vanliga fall? ><.



20.38

Dags att gå och lägga sig snart kanske? Lär ju ta lång tid innan jag somnar så som jag snorar och hostar ><. Och mamma glömde köpa nässpray också. Det gör ju saken väldigt mycket bättre. Får springa in på apoteket imorgon bitti innan jag går till salongen.
Shit, denna dagen har gått rätt fort ändå. Jag har verkligen inte gjort någonting på hela dagen, förutom att sitta här och fixa naglarna. Och för en gångs skull så gjorde jag ingen fransk manikyr, utan jag tog ett med färg istället. Känns knas pga att jag haft fransk så pass länge nu så jag vant mig vid det. Men mina clips är slut och jag pallade inte sitta och pilla extra mycket. Får köpa nya clips imorgon med. Åh, jobbigt ><.

Gud, 3 doors down är nog bästa bandet som finns tror jag. Har älskat deras låtar sen första gången jag hörde dom. Likadant med Takida. Också grymt bra. Love it!

Egentligen så borde jag inte praktisera imorgon. Men jag orkar verkligen inte sitta hemma och glo en dag till. Får hoppas att jag inte blir ännu sjukare nu bara för att jag inte är hemma imorgon. Men blir jag det får jag väl skylla mig själv ><.

RSS 2.0