18 December 2008

Blööööh, jag är jätte trött och klockan är bara 6.. Har iofs varit vaken sen 05.30 imorse och sen jobbat som ett as hela morgonen så det kanske inte är så där jätte konstigt att jag är trött. Men men, iallafall. fredrik kommer hit snart vilket gör mig väldans glad :). Nu är han ledig i 22 dagar så då kan vi träffas hur mycket som helst! :D. Det är nice.

Fan, om 6 dagar är det julafton :O. Och jag är inte ens i närheten klar med mina julklappar ><. Kommer bli att jag stressar som fan med det dagen innan jul, precis som det är varje år. Fattar inte varför man inte kan vara lite smart någon gång och börja köpa julklapparna i typ november så slipper man stressa med det sen ^^,. Men NEJ, jag gör alltid allting så svårt som möljigt. Typiskt mig >< :P. Haha.

Aja, imorgon är det fredag och då ska jag jobba. Blööh på det med. Så jävla drygt att behöva gå upp vid halv 6 varje morgon. 5:e dagen i streck imorgon som jag går upp så tidigt och jag hoppas verkligen att vi inte behöver jobba på lördag. Jag vill ju ha lite ork kvar att lägga på fredrik med nu när han är långledig och allt :).

Nu ska jag börja med tvätten. Gokväll!

9 December 2008

Haha, totalt glömt bort att min blogg ens existerar :P. Kom på det nu. Det är iallafall tisdag och tisdagar kan suga min röv! Bara teoretiskt hela dagen och det suttar.. En lektion kvar bara, som iofs är på 2,5 timme, sen slutar vi för dagen :). Riktigt nice. Vi ska ha redovisning av våra konstarbeten och jag har redan redovisat, så hoppas jag får sluta tidigare ^^,. Men det lär jag inte få. Dom är ju rätt störda på den här skolan. Aja, jag har tråkigt iallafall. Och alla är antingen sjuka, eller så skolkar dom. typ 12 stycken från klassen som inte är här idag :P. Fast det lär ju ha något samband med redovisningen idag. Måste få tag i mamma med. Nä, nu ska jag ner och hämta mina grejor i skåpet.

Btw, matteläraren berättade en as läskig grej som hade hänt typ hennes mammas kompis kompis eller nått sånt. Hon och hennes pojkvän hade varit på ikea och deras 3 veckor gammla dotter (tror jag det var) hade legat och sovit i vagnen. Dom hade barnvagnen utom synhåll under någon minut bara för att dom skulle in mellan några hyllor och titta på nått. Sen när dom vänder sig om igen så är det någon jävla idiot som har tagit deras dotter. Hela ikea stängdes ner på direkten så ingen kom varken ut eller in. Så dom började leta efter sin dotter på bland alla hyllor och folk. Tillslut hittade dom några snubbar inne på toaletten med en liten unge. Då har svinen rakat av ungens hår och bytt kläder på henne för att dom inte skulle känna igen henne. Dom var inte svenska då och planen var att dom skulle ta med sig ungen hem till deras hemland och sälja henne :O. Så ni som har barn, det kan hända er med. You never know! Lämna aldrig barnen där ni inte kan se dom!


RSS 2.0