30.09.08

Letade nyss upp min kamera. Det var gamla bilder från när jag och emma var på öland på den. Och en massa kort på Lilo..
Komme du ihåg det Emma, när Fia och ungarna var och köpte en liten body till henne bara för att hon frös så. Och hon var såå söt! Har fortfarande inte förstått att hon är borta "/. Saknar henne faktiskt..
Saknar det ljudet hon alltid gjorde när man kom in till fia. Hon typ... kurrade på nått konstigt vis. Hon var alltid lika glad :).

Lilla skruttan, hoppas du har det bra.. <3





29.09.08

Tjo!
Just nu sitter jag i skolan. Vi fick sluta tidigare från samhällen så nu har vi rast till 14.40. Det ösregnar ute så man kan inte gå på stan. Så jag och Emma sitter här och glor. Rätt drygt men det funkar.
Idag var det exakt 1 månad sen jag träffade Fredrik första gången. Mys! :).

Efter skolan ska jag hem till pappa en runda. Ska äta lite och bara umgås innan dansen börjar ikväll. Dom har förlängt vårat pass så nu har vi en och en halv timme istället. Gött :D. Fast man blir rätt trött, men det är det helt klart värt!
Hoppas bara inte det där jeffla äcklet kommer. Han tafsar och hans taktkänsla är lika med NOLL! Knarkar tror jag han gör med. Usch. Men jag får hålla mig till snäckan så gott jag kan :D. Hihi. Det är fan att man inte får tävla tjej och tjej. Vi hade ägt alla isånna fall! :D.

Funderar på om jag ska sova hos pappa inatt kanske. Börjar ju 8.20 så då slipper jag gå upp så förbannat tidigt. Men snäckan ville inte att jag skulle vara där egentligen för att det  är hennes vecka nu. Men vi får väl se hur jag gör..

Puss!

18.09.08

Hallå!
Blev ingen skola för mig idag :(. Fyfan så ont jag hade i magen imorse när klockan ringde. Det var helt sjukt. Så jag bestämde mig för att stanna hemma. Det är lite bättre nu iallafall, och det är ju bra.

Har kollat på typ 3 avsnitt av One tree hill nu :). Finns ju inte så mycket annat att göra här hemma. Men jag tänkte jag skulle gå ut och gå 5 kilometers rundan sen. Försöka röra på mig så magen vaknar till liv lite :). Måste fan leta upp min stegräknare också. Har ingen aning om vart jag kan ha lagt den "/. Men det är lite roligare att gå ifall man har den för då ser man ju typ hur många kalorier man har förbrännt och så :). Läste nyss att en timmes promenad i rask takt kan vara lika effektiv som 20 minuters intensiv löpning. Vilket jag tycker låter väldigt bra iom att jag avskyr att springa :P. Haha.
Har bestämmt mig för att försöka gå 5:an så ofta jag kan. Egentligen ska man ju gå ungefär 1 timme om dagen, men man är ju rätt trött efter en dag i skolan. Men jag får pusha på mig själv helt enkelt :). Kanske kan få med emma på det också. Problemet är bara att det börjar bli så förbannat kallt ute nu. Men det är bara att klä på sig :).

En annan grej jag tänkt på är att försöka lägga av med små-ätandet och godis-ätandet. Men det är ju så himla svårt att sluta! T. ex som idag, jag är hemma från skolan, finns inte direkt mycket att göra här ute på landet. Då sätter man sig vid tvn och glor på ett avsnitt av one tree hill, sen när avsnittet är slut (ett avsnitt är 40 minuter tror jag) så är man lite smått hungrig men allt för slö för att göra någon mat. Då äter man antingen kex eller godis eller dylikt. Och det är ju sån skit som sätter sig direkt på magen liksom. Och vem vill egentligen gå upp i vikt? Så jag har bestämt mig för att börja äta regelbundet, och istället för godsakerna så tar man antingen en morot, ett äpple eller banan exempelvis. Typ som mellanmål ungefär :). Dessutom har jag ju problem med magen (mag- och tarmkatarr) och dom säger ju att besvären oftast blir bättre vid regelbundna måltider och motion varje dag. Så det är en stor del i varför jag vill börja röra på mig mer.
Fast man har ju sagt detta några gånger att man ska börja röra på sig mer osv. Men nu tänker jag ge mig fan på att! Min mage är så pass dålig nu att det är dags att göra någonting åt det.

Ojdå, det blev rätt långt. Haha. Nä, nu ska jag fan ut och gå!



Fan va sleten jag är alltså! Det är helt sjukt va trött man kan bli av att inte göra nått. "/. Men imorgon ska jag iallafall till skolan :). Vi har ju bara 2 lektioner så det är inte så farligt. Fast måste ändå gå upp apa tidigt ><.
Men imorgon kommer fredrik hem iallafall :D. Skönt!

Sitter och pratar med älsklingsNicole på msn. Gud va jag saknar dig gumman! Men vi träffas ju på lördag ^^,. Får bara hoppas det är nått röj i vislanda. Men det märker vi väl då.

Äh, jag kan fan inte bestämma mig för om jag ska gå och lägga mig eller inte. är jävligt trött, men vill ändå inte sova ><. och klockan är ju inte så jätte mycket ännu. Men går nog och lägger mig snart :).



Everytime I think of you, I always catch my breath

16.09.08

Weio, just nu sitter jag i skolan. Ska snart ha en 2,5 timmar lång lektion "/. Lagom roligt..

Inatt sov jag hos pappa. Det kändes lite knasigt att vara där faktiskt. Han har ju flyttat till växjö nu. Men jag tjänade en hel timme imorse på att sova hos honom. Slapp iallafall gå upp vid kvart i 6 :P. Haha. Och nu vill han att jag ska bo där varannan vecka. men jag vetifan vad jag vill. Får la se hur det går..

Imorgon ska vi ha sån hära "utedag" med skolan. Det är ju inte heller så jeffla skoj. Men man slipper lektionerna iallafall. Haha, fan va lat jag är :P.

Hoppas dagarna innan helgen går fort. Vi ska till vislanda ju :). Och fredrik ska med också ^^, <3. Väldigt trevligt. Aja, puss!



Nu är jag hemma. Eller har varit det ett jeffla tag nu. Men har inte orkat skriva.. Just nu gör jag verkligen ingenting. Lite trist. Ska till Emma en sväng sen tänkte jag :). Var ett tag sen nu faktiskt. Men nu är hon hos frisören och fixar håret. Kanske kan hon färga mitt hår idag också :D. Aja, det märker vi sen isånna fall.

Tror jag börjar bli förkyld ><. Är ovanligt mycket täpt i näsan tycker jag. Haha xD. Illa som fan.

Fan va drygt allting är nu för tiden :O. Sitter och lyssnar på massa skön musik ifrån One tree hill. Inte för att det är drygt då, men allt annat är. Haha :D.

RSS 2.0