30 Juli 2009

Fick åka hem från jobbet igår för jag började få migrän. Tråkigt som attan men det är sånt som händer. Har sovit typ 12-. timmar inatt så det var nog det som behövdes :P. Har fortfarande lite ont i huvudet men det är mycket bättre än vad det var igår iallafall :).

Idag är jag ledig. Väldigt skönt! Har klippt lite gräs nyss och ska strax ta mig ann toaletten här nere och göra en storstädning på den tänkte jag. Får bli en "fixar-dag" idag för imorgon kommer jag inte kunna göra nått. För först ska jag ju klippa mig vid 12.45 och sedan vid typ 2 kommer älskling hem :D. Skönt att han kommer så tidigt! :D.

Ska måla om mina naglar idag också tänkte jag. Har ju haft rosa nu rätt länge så nu tänkte jag pröva mitt nya svarta :). Får väl se hur det blir :). Hihi.

Nä, nu ska jag äta en yoghurt och sedan ska jag fixa toan :). Hejsvejs!

29 Juli 2009

Oh, fick en väldigt glädjande överraskning nyss :D. Trodde att jag skulle jobba 14-22 idag, men det visade sig att jag inte börjar jobba förens kl.18 ikväll :D. Så himla skönt! Och här har jag sprungit runt och stressat för att hinna fixa kläder, stämplar och allt annat som måste med :P. Lite typiskt mig kanske :D. Men skönt att jag inte jobbar så länge. Är ju ledig i 4 dagar sen också :D.

Igår skrev jag in mig på körskolan också föresten. Nu äntligen börjar det hända lite grejer! Ska bli riktigt skönt när allting är färdigt sen! Hihi.

Nä, nu ska jag ge tillbaka datorn till syster. Ciao!

27 Juli 2009

Åh, så häääääär trött är jag idag! Haha. Jobbade ju natten inatt och eftersom jag ska jobba 07-13 imorgon så var jag tvungen att gå upp lite tidigare än vad jag brukar göra när jag jobbar natt. Fast det blev inte så himla tidigt ändå (halv 11) för jag var så himla trött :P. Så får se hur det går att gå upp så tidigt imorgon :P. Har ju jobbat natt hela veckan så det blir ju automatiskt att man vänder på dygnet :P. Men det ska nog gå bra. Det är ju inte så länge. 6 timmar totalt. Fast sen får man ju räkna bort 30 minuter vid frukost och så. Det blir nog skit bra :).

Tittade på mitt schema innan och jag har typ bara 1 riktigt vecka med jobb kvar nu :(. Denna veckan jobbar jag ju bara 2 dagar, och den sista veckan jobbar jag bara två kvällar. Vart har sommarlovet tagit vägen?! Fyfan för att tiden går så himla fort!

Och när jag ändå är inne på att tiden går fort så har fredrik och jag snart varit tillsammans i ett helt år :O. Alltså, allting går så  fort att man knappt hinner med ju :P. Men vi har ju många år kvar!!

Idag ska jag inte göra någonting. Tänkte glo på en film, och sen ska jag bara vila. Det behövs verkligen! Iom att man inte är v van vid att jobba så mycket som jag har gjort nu (och dessutom haft nätter hela veckan) så tär det ju både psykiskt och fysiskt på kroppen. Min mage har ju tagit väldigt mycket stryk. Var längesen jag hade så här ont. Fy! Men det är sånt som går över :).

Nä, nu ska jag gå och slå ihjäl alla miljoner flugor som surrar i öronen på mig :@. 

24 Juli 2009

Woho, nu är längsta jobbnatten avklarad och det gick super bra trots mensvärk och väldigt lite post. Våra driftledare fixade sådana här quiz som vi fick pilla med tills det kom post (vilket det knappt inte gjorde, haha). Tyvärr vann inte mitt lag, men vi vart lika glada ändå :D.

Jag vaknade kl.14 och sedan dess har jag bara käkat frukost och suttit här och slappat. Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna jobba ikväll, för min mage är mega dålig idag :(. Det kan nog bero på mensen och sådär, hoppas jag iallafall! Ska ju bara jobba 19-23 så jag hoppas den lugnar sig lite iallafall. Sen kan det nog bero lite på att jag har jobbat så mycket nu, jag är ju inte riktigt van vid detta än. Även ifall jag tycker det är kul och så så kan ju kroppen ändå säga ifrån. We'll see, we'll see...

Lönen kom idag ju och jag blev förvånad som tusan. Haha, fick 3000 trots att jag bara hann jobba 4 dagar innan juli. Iofs var det ju en natt där, men det är ju ändå bra pengar för 4 dagar :). Kan knappt bärga mig tills jag får se hur mycket jag får nästa månad då :D. Woho, det blir nice! Fast jag ska ju knappt röra dom pengarna för det ska ju gå till körkortet.

Åh, när jag ändå är inne på körkort så är jag så förbannad på körskolan i alvesta. Jag tror fan inte dom vet hur man svarar i telefon alltså! Jag mailade dom i början av veckan - inget svar ännu! Dessutom har jag ringt varje dag nu både till mobil och till själva körkskolan men inte fan är det någon som svarar! Gah, jag blir så förbannad på sånt här!! Idioter hela högen. Blä!!

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen. Fredrik kommer ju ikväll någon gång innan jag börjar jobba och då ska vi upp och hämta ut mina kläder från ellos som kommer idag :D. Pusshej, leverpastej!

20 Juli 2009

Nu är helgen slut, igen! Klockan är 07.30 och här sitter jag vaken på min sista lediga dag. Höhö. Förbannade flugor! Fy.. Men men. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Måste iallafall städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag, som vanligt. Och ifall vädret tillåter så är jag riktigt sugen på att sola faktiskt. Och än så länge ser det ju lovande ut.

Helgen har varit toppen faktiskt! I fredags kom ju Fredrik hem och då slappade vi bara. Tittade på film och lite sådär. Och i lördags så fick vi fnatt och satte oss i bilen och körde till Borgholm. Vi hade riktigt trevligt trots två REJÄLA åskoväder och pissregn. Det var faktiskt riktigt skönt att åka iväg utan att ha bestämt en massa innan. Så skönt att göra impuls grejer :).

Igår så var vi bara hemma. Vi tittade på en film och lagade lasagne för första gången. Den blev faktiskt riktigt god! Tänkte äta av det idag också så slipper jag laga någon mat ^^,. Hihi.

Denna veckan är ju en natt-vecka på jobbet för min del. Får se hur det kommer gå för förra veckan så sa dom att det skulle vara riktigt lite nu eftersom alla är på semester osv. Men det ska nog gå bra. Det är ju bara att bita ihop liksom. Jag jobbar tisdag natt, torsdag natt (18-05), fredag kväll och söndag natt. fyy.... Men det blir kul sen när lönen kommer :D. Höhö.

Nä, nu ska jag börja med mitt rum. Pusshejs!

17 Juli 2009

Hemkommen från jobbet nu. Det var varit en lååååång dag (från 7-16) med extremt lite post. Duktigt segt! Men sånt är livet! Nu är jag iallafall ledig i 3 dagar, välbehövt. Sedan har jag "natt-vecka" hela nästa vecka, ska bli riktigt skönt faktiskt. Nä, blir bara en liten uppdatering idag med. Ciaaao!

15 Juli 2009

Snart dags för jobb. 14.00-22.00. Det är ett seeeeegt pass! Fy tusan. Var på jätte bra humör innan och såg nästan fram imot att jobba, men nej nej, inte nu längre. Ska ta en "illamående-tablett" snart och se ifall jag blir på bättre humör när den börjar verka. Huhu. Nä, nu ska jag göra matlåda!

14 Juli 2009

FÖRLÅT för dålig uppdatering!
Just nu mår jag alldeles för illa  för att skriva nått seriöst inlägg, men det kommer.

9 Juli 2009

Haha, jag är inte van vid att vara uppe såhär tidigt xD. Känner mig som en zombie. Böhö. Men det är rätt lungt och tyst här hemma nu på morgonen :).
Ska iallafall försöka få i mig lite frukost nu. Illamåendet är inte att leka med idag kan jag lova. Ajajaj. Men läkaren skulle ringa vid halv 9 så jag får se vad dom säger. Hoppas det är 'snälla-tanten' som jag pratade med igår, och inte kärringen som brukar sitta där. FY!

Nu är jag ledig i 4 hela dagar framöver :D. Yey! Känns väldigt skönt  eftersom jag gärna vill bli frisk innan jag börjar jobba igen. Har varit riktigt jobbigt att jobba dom senaste gångerna. Meeeen, det har ju gått bra ändå :).

Nä, nu ska jag se om jag kan äta.



Besöket hos läkaren gick bra. Hon tryckte och klämde och kände på min mage och sa 'jag känner iallafall inte någon tumör' vilket gör mig väldans glad! Men hon var inte säker på vad det är som är fel. Som tur är så nämnde hon ingenting om gluten, så förhoppningsvis slipper jag få en slang med kamera ner i halsen (fy, hemska tanke..). Men hon var väl lite inne på gallsten verkade det som, så dom tog prover på någon magbakterie och för levern. Så nästa vecka någongång får jag svar på dom. Hon lovade att hon skulle ringa så vi kunde prata om resultaten. Dessutom sa hon att ifall dom inte visade någonting konstigt så skulle hon fortsätta utredningen. Så ÄNTLIGEN kanske jag kan få svar på vad fan det är som har spökat i min mage i alla dessa år. Jag hoppas det iallafall. Så det var ett bra besök :). Förutom blodproven, ajajaj!

8 Juli 2009

Gah, nu börjar jag bli riktigt trött på att vara sjuk hela tiden! Mitt illamående som har hållt på i typ 2 månader nu är fortfarande kvar. Börjar bli gaaanska irriterande eftersom ingenting jag gör verkar göra det bättre. Så jag ringde sjukvårdsrådgivningen imorse för att se vad dom sa. Och dom tog det värsta allvarligt. Antingen kunde det vara glutenintolerans eller så är det nått fel med gallan. Och det var viktigt att jag ringde läkaren nu så dom får kolla upp vad det är. Shit, jag hoppas verkligen att hon har fel. Vill bli frisk ju :D. Men ska ringa läkaren imorgon så jag får en tid då istället, för jag ska ju jobba idag så. Iofs börjar jag inte förens kl.18 men det blir så stressigt om jag ska hinna med att cykla dit upp också. Så jag tar det imorgon när jag ändå är ledig :). Ska antagligen åka till Karlskrona på fredag föresten :D. Hälsa på Fredrik och se lite hur han bor och vart han jobbar och lite så. Ska bara beställa tågbiljett med :). Var på körskolan igår också. Äntligen så börjar det hända nått! Fast det är svårt att veta hur mycket man ska räkna med att lägga på körkortet tycker jag "/. Och hur många körlektioner man behöver ta osv. Men man kan nog aldrig ta för många :). Usch, jag har verkligen vänt på dygnet nu när jag bara har jobbat nätter och kvällar! Det är helt galet. Låg vaken till typ halv 3 inatt innan jag somnade, sen vaknade jag vid 4 igen. Och då ställde jag faktiskt klockan på 10 för att jag ska försöka vända tillbaka det :). Nä, jag ska ta tag i mitt rum nu.. Ciao!

6 Juli 2009

Shit, jobbade natt inatt igen, och jag vaknade inte förens kl.15.30 nu i eftermiddag :O. Har nog aldrig sovit så här länge innan! Men det behövdes. Var ganska segt inatt för det fanns knappt ingenting att göra.. Men så kan det vara ibland. Jobbar inte förens imorgon kväll, och sedan på onsdag kväll. Sen efter det är jag långledig. 4 hela dagar :D. Yey! Fast det är rätt roligt att jobba ändå. Blir ju kul sen när lönen kommer :). Fast allting kommer typ gå till körkortet. Eller inte allt, men mycket av det.

Idag ska jag typ inte göra någonting. Kvällen kommer nog gå riktigt fort tror jag. Men jag måste nog plocka lite i mitt rum. Blö.

Äh, nu ska jag gå och göra nått annat. Hejs!


Föresten, jag har nytt nummer. Vill du ha det så lämna en komentar!


RSS 2.0