31.08.08

Jag mår fan inge bra alls. Har vääärldens migrän ><. Fyfan. Men jag är rätt glá ändå :).

Inatt sov fredik här. Haha, vi däckade i min säng :). Vaknade i morse med alla kläderna på och utanpå täcket. Hehe. Men det var mys ändå :). Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Fredrik åkte inte förens vid typ 4 någon gång, och sen försökte jag få ut den där förbannade kossan som var i vår trädgård :P. Sen fick jag migrän pang bom, och sen dess har jag sovit. Men det är lite bättre nu iallafall :). Ska snart gå och lägga mig igen tänkte jag.. Så jag förhoppningsvis lyckas sova bort det.

Imorgon börjar buggen också! :D. Så himla skoj ska det bli. Har längtat som fan.

Puss

30.08.08

Tjo.
Har typ precis vaknat :). Är rätt sleten faktiskt ><. Haha!
Igår var Fredrik här :). Det var duktigt mysigt ^^,. Hihi. Vi glodde på mercury rising och family guy. Sen var vi ute och gick mitt i natten vid typ 2-3. Haha. Det var kolsvart och svin kallt! Jag frös som satan. Men det var mysigt iallfall :).

Fick nya lakan av min kära mor igår. Dom är hur sköna som helst! Och jätte söta ^^,. Hihi.

Idag ska jag vara med Emma en stund. Ska dit snart. Sen tror jag Fredrik och jag ska träffas ikväll igen. Får se lite hur det blir. Fast det blir nog att ta det rätt lungt ikväll. Är trött som fan.

På måndag börjar buggen med :D. Så jävla roligt! Emma ska med börja så det blir skoj :). Fast jag har ju redan gått halva den kursen så första terminen blir nog rätt seg. Men man får ju dansa så det är okej ändå :D.

Nä, nu ska jag typ.. äta frukost kanske? Haha! Puss

26.08.08

Usch, sitter nu med den här bettskenan i käften. Det är väääldigt ovant och obekvämt! Men förhoppningsvis hjälper det mot huvudvärken och då är det ju bara att stå ut :P.
Idag var jag i skolan från halv 9 till 10 i 12. Efter det åkte jag till alvesta och gick till tandläkaren. Sen gick jag hem till Emma, hämtade min cykel och cyklade hem. Var hemma en stund sen kom Emma hem så jag stack till henne. Hann inte vara där sålänge förens mamma ringde och sa att det var mat. Så det var bara att cykla hem igen. Och sen dess har jag varit hemma.
Imorgon är det skola. Bläää för första idrotts lektionen ><.
Nä, nu ska jag fan gå och sova... Godnatt!

17 augusti 2008

Hela denna dagen har verkligen gått rent åt helvete ända sen jag vaknade. Jag är så argt, så förbannad så jag tror jag spricker snart! Började såklart dagen med att tjabba med Emma, det var ju lyckat.. Sen efter allt mitt tjat på Snäckan om att jag vill ha mina killah jeans som hon "inte" hade snott enligt henne, fick jag till förtjusning se dom PÅ henne på ett kort som hon har lagt ut på bilddagboken. Jag ringer upp puckot och säger åt henne det fan får va nog nu och att hon får ta med dom när hon åker hem från stan. Då kommer smartot och ska försöka trycka i mig att hon inte har dom (?!). Not so smart!
Byxorna köpte jag på öland och jag har använt dom typ 3 gånger tror jag. Kostade 600 spänn. Och för ett tag sen rensade jag ur min garderob och tog bort alla kläder jag inte använder. Slängde alla kläderna i en hög på golvet och sa till Snäckan att hon kunde ta vad hon ville ha. Nu påstår hon att jag slängt jeansen i den högen och sagt att hon fick ta dom. Var har du hjärnan lillasyster? GAH!

Aja, igår var det då andra dagen på alvesta marknad. Kvällen började hemma hos Emma där jag duschade och gjorde mig iordning. Sen bar det av hem till Frida en runda för vi skulle åka med dom in till Alvesta. Snackade en stund med Vanja (fridas mamma dvs). Sen åkte vi in till alvesta och hem till claesson där det var rätt mycket folk. Fast typ inga jag och Emma umgås med så vi gick därifrån. Gick några rundor i alvesta till vi mötte min älskling Nicole :D. Hon var med oss resten av kvällen tills hennes buss gick hem vid kvart i 1. Efter det skulle vi in i öltältet. Jag kom in, men inte emma. Hohn blev irriterad och åkte hem. Egentligen skulle jag sovit hos henne men jag ville ju stanna så hon fick åka själv. Träffade en jeffla massa folk där inne. Dom stängde vid 2 så vi hann inte vara där inne så länge. Efter det bar det av på efterfest hos Claesson (andra gången jag var där på samma kväll). Ela hängde också med och vi dansade, dansade och dansade. Trodde fan mina ben skulle gå av. Haha!
Tiden gick och helt plötsligt blev klockan halv 5 på morgonen. Jag skulle gå hem och det tar ju en stund, så jag började röra på mig. Mycket skumt folk ute vid den tiden om man säger så. Men jag lunkade på och vid kvart övar 5 var jag äntligen hemma. Mina ben värkte, och jag var så jävla trött. Men jag hade haft riktigt roligt hela kvällen. Tack alla som var med!

Ocfh inte att glömma, så träffade jag ted utanför tältet också. Precis innan vi skulle på efterfesten. Det var riktigt roligt alltså! Förra gången jag träffade honom var på balders för jääääätte länge sen ><. Men det var kul att träffa honom igår :).

Haha, en av hans kompisar kom fram när vi stog och snackade. Han hälsade först på ted och sen vände han sig till mig och sa "Hallå pinglan. Inte för att skryta men det är jag som är batman!" och jag kunde fan inte sluta skratta. Den var så klockren! :D. Haha. Fyfan.

Ojdå, det blev ett långt inlägg. Aja, nu ska jag typ.... äta nått tror jag för min mage är tom. Puss!

RSS 2.0