Vilket matte-geni!

Yey, hade matte prov innan. Dock var jag jäkligt osäker på om jag skulle göra det eller inte men det gick över förväntan! Ett fel bara, så det var super :).

Nu ska jag har engelska. Blöhh..... Time to go!

Friday!

Nu äntligen är det fredag. Snart ska vi redovisa våra "betong-klumpar" (haha) och jag hann faktiskt nästan färdigt i tid. Ska bara måla den en gång till sen är den klar :). Skönt!

Efter skolan ska jag övningsköra i vanlig ordning, och sedan ska fredrik och jag åka hem. Får se vad vi hittar på ikväll.

Imorgon ska vi ju åka till Karlskrona för att vinka bye bye till syster som ska åka till somalia och fånga pirater. Den galningen! Fast det kommer säkert gå jätte bra! Synd bara att hon ska vara borta så länge.. Men hon får nog inte chansen att åka på något sånt någon mer gång sen så hon får ju passa på! :).

Sedan ska vi nog gå lite i affärerna i stan för att se om vi kan hitta några fina vårkläder :).

Nä, nu ska jag typ... göra någonting annat :P.

tooorsdag.

Kom nyss till skolan. Har haft en körlektion nu på morgonen. Per ska fixa uppkörnings- och uppskrivningstid till mig nu :). Fast inte förens i slutet av mars, men det ska bli skönt att få ett datum liksom. Då kanske man blir lite mer taggad till att plugga teori :P. Det är ju så förbaskat trist! Fast egentligen är det inte är himla länge till ändå.. Det är typ barra 3 veckor kvar så det går ju fort! Fasen va skönt det kommer bli sen när skiten väl är färdig.. Då slipper man tänka mer på det sen :P.


Nä, nu ska jag alldeles strax ha engelska.. Man vill ha inte komma försent (HAHA!!)


Sunshine!

Oh, man blir så lycklig av detta solsken! :D. Det är underbart! Det pirrar i hela kroppen. Hihi.

Nu har jag precis haft bild och jag har äntligen kommit igång med mitt arbete i lättbetong. Blev dock bara en tråkig pyramid, men eftersom jag har missat så många lektioner redan så var jag tvungen att göra någonting enkelt. Så nu har jag stått och sågat och sågat och sågat i typ 2 timmar. Så min arm är lagom bort-domnad och jag lär få grymt ont i morgon :P. Haha.

Snart dags för livskunskap. Det är ett ganska roligt ämne faktiskt så det ska inte bli allt för tråkigt. Dock längtar jag hem eftersom världens finaste är hemma idag och är ledig (FUSK!). Han ska komma in och hämta mig när jag har slutat. Ska bli skönt att slippa åka buss för en gångs skull :). Han är så söt min älskling!

Nä, nu börjar lektionen. Bye bye sunshine!

woho, måndag..

Usch, här blir det inte mycket uppdaterat. Haha!

Måndag idag och nu är lovet slut. Fyfan.. Så skönt att vara ledig ju. Men men. Inte länge tills nästa lov ju :). Det är det bästa med vårterminen :D. Hihi.

Just nu har jag historia. Segt som fasen men lektionen slutar snart!

Äh, här va ju inge kul.. Haha! Time to go!


RSS 2.0