torsdag..

Woho, snart helg ju! Ska bli skönt som attan. Sen är det ju lov med. Ännu bättre! Yeye..

Snart ska vi ha grafisk illustration. Hoppas vi ska göra någonting skoj! Slutar vid 3 idag så det är inte så länge.

Nä, time to go!

Vad hände med kylan?

Shit, det var ju knappt ens kallt imorse när jag gick till bussen. Konstigt!

Tisdag idag iallafall. Snart ska jag ha matte. Usch. Men men..
Efter skolan ska jag övningsköra med pappa som vanligt. Känns som om det enda jag gör nu är att köra bil :P. Haha! Men man måste ju ifall man vill ha sitt körkort någon gång.

Igår var det skottlossning på Hallanäs. 1 timme innan emma och jag kom hem från skolan. Woho, rätt spännande att bo där nu ju ;).

Nä, dags att gå. Matten börjar strax..

muntlig redovisning..

..ska jag ha snart. Är inte förberedd för fem öre så vi får se hur det går!

Haha.. Jaja, sen är det ju gjort iallafall :P.

Upphovsrätt

Woho, sitter och svarar på megasvåra frågor om upphovsrätt. Snart färdig men fan va svårt det är att hitta svaren!

Bara lite mer än 1 timme kvar nu, sen ska jag heeeeem!

Halkbanan gick...

super bra. Meeen jag trodde faktiskt det skulle vara roligare. Man sladdade ju knappt någonting! Illa..

Nu är jag i skolan iallafall och alldeles strax börjar svenskan. Slutar vid 3 idag så då ska jag hem till världens gulligaste pojkvän som ligger hemma och sover just nu. Fuskis!

Nä, nu börjar jag...

Det här är en skit dag..

Usch, idag är det verkligen inte min dag! Bläää...

Slutar vid 15.20 idag tror jag och då ska jag hem till pappa och övningsköra. Surt men jag måste ju ta mitt körkort någon jävla gång :P. Det bara försvinner ju pengar nu tycker jag.. Blir ett dyrt körkort! Men förhoppningsvis så kan jag boka uppkörning osv snart :).

Imorgon ska jag ju då till emmaboda. Ska bli roligt faktiskt! Synd att det är så jäkla dyrt bara :P. Haha. Men risken att inte klara det är ju gaanska liten så :). Vi ska bara vara 3 pers som ska vara där imorgon så det är ju skönt som attan!

Nä, nu börjar min lektion snart så det är dags att gå..

Friday!

ÄNTLIGEN fredag! Vilken seeeg vecka det har varit. Usch!
Nu har jag bara en lektion kvar, och det är historia. Måste skriva färdigt mitt arbete om rasism för det är deadline på det idag. Men det hinner jag nog!

Efter skolan ska jag hem till pappa och övningsköra för en gångs skull. Det var längesen jag körde med honom nu! Känns som om körskolan bara försöker dra så mycket pengar ut en som möjligt så jag måste köra mycket hemma nu. Är riktigt förbannad på dom nu för dom lär ju en helt konstigt, och säger att man ska göra grejer som känns helt jävla fel. Plus att det inte är normalt att få värsta utskällningen bara för att man råkar glömma kolla någon spegel eller råkar glömma döda vinkeln någon gång. Herregud, man är väl inte mer än människa?!

Nä, det blir inte många körlektioner till på det skit stället. Fy!

Photoshop..

Sitter i skolan just nu. Har grafisk illustration nu, och vi håller på att jobba med photoshop. Jäkligt roligt, men svårt att hitta var allting ligger!

Har bokat halkbanan nu. Fick tid redan på onsdag så då gäller det att man klara det. Haha! Känns lite surt att behöva åka ända till emmaboda bara för att göra den, meeen det kan vara rätt roligt att åka iväg också. Tydligen så är vi bara 3 stycken som ska göra det då, så det är ju soft att det inte är en massa folk :D. Det blir nog skit kul! Ett steg närmare körkortet iallafall. Det går nog snabbt nu tills jag har det :D. Ska bli skönt sen när det är klart..


School as usual!

Skola då som vanligt. Vansinnigt trött idag! Usch fy blää..
Men slutar relativt tidigt. 20 över 3 om jag inte minns helt fel så det är okej.

Usch, nu börjar lektionen. Ciao!

RSS 2.0