30 April 2009

Yey, äntligen torsdag!
Jag ska strax springa ner till änganäs och hoppa på bussen. Smart som jag är så råka jag försova mig så jag kommer några minuter sent till skolan. Det är i sånna här lägen som jag hatar att bo så långt ifrån skolan. Men men. Nu ska jag springa!

29 April 2009

Weio, solen skiner, jag och fredrik firar 8 månader, jag har varit rökfri i 1 vecka och 1 dag och inget kan ta hål på mitt goda humör idag! Heeeelt underbart.
Och imorgon är det torsdag. Fredrik kommer hem! :D. Han ska hoppa av i stan och möta mig här när jag slutar skolan. Sen ska vi gå till Axel Olsson och beställa våra ringar och sen ska vi hem och goooooosa ^^,. Längtar efter honom som tusan!
Snart börjar lektionen igen, och då är det bara en timme kvar tills vi slutar :). Sen ska jag åka hem och passa på att sola nu när det är så varmt och skönt ute. Man måste ju börja i tid så man inte är blekare än en blekfis ;). Sen ikväll ska jag springa igen ifall det inte är lika kvavt som igår. Igår tänkte jag pröva springa 5an (en runda hemma som är 5 kilometer) men det var så förbannat kvavt i luften så jag sprang bara lite mer än 2 kilometer. Men det var skönt att röra på sig lite iallafall :).
Nä, nu börjar snart lektionen :). Puss!

 


Nu sitter jag hemma och glor här framför datorn. Vilket väder det har varit idag! När jag kom hem från skolan så var klockan typ 5 och då var det 29+ på framsidan :O. Herregud! Och det fina vädret ska hålla i sig hela helgen :D. Vilket i sin tur betyder att mitt humör kommer vara på topp hela helgen. Niiice! 

 

 

Åh, var med på simningen idag i skolan föresten. Var ju sista gången idag och jag var tvungen att göra livräddningen. Tror inte man kan få godkänt annars. Eller vafan vet jag. Men nu är det avklarat iallafall! Det gick faktiskt relativt bra. Den enda som var jobbigt var när man skulle simma på rygg samtidigt som man håller i en annan persons huvud. Alltså så dom har fria luftvägar. Man skulle iofs bara simma så 25 meter men min höft hade en tendens till att nästan börja krampa så det var lite jobbigt. Meeeen malin drunknade inte förens vi kom fram och jag totalt glömde bort att jag var tvungen att hålla upp hennes huvud med xD. Haha! Dessutom slapp jag hämta den här jävla dockan som ligger på botten. Pga att jag höll på att nästan drunkna en gång när jag var liten så är det inte direkt min största hobby att vara under vattnet. Så jag slapp och det var ju skönt :).

 

När jag kom hem från skolan hade jag ju egentligen tänk att jag skulle gå ut och sola i det fina vädret men tji fick jag! Vi har världens-monster-mega-dunder-anabola-getinar här! Dom är helt sinnessjukt stora och jääääätte äckliga. Igår slog jag ihjäl 3 stycken som var inomhus och dom attackerade min som hämd. Men jag vann över äcklena! Blääääää, jag avskyr verkligen getingar ><. Dom lär ju ha ett getingbo här vid huset någonstans

 

Haha, på tal om getingar så kom jag att tänka på första gången jag var hos Fredrik. Då var det bålgetingar som hade gjort ett bo i ett träd precis bakom hans friggebod. Så när vi skulle gå in där så surrade det typ runt 5 bålgetingar där inne. Jag gick ut och upptäckte att dom jävlarna var överallt ute med! Och dom är ju skit farliga. Så jag var livrädd. Men Fredrik knäppjöken gjorde ett tappert försök att döda dom. Det gick inge vidare. Så vi fick åka hem till mig igen istället... Böhö!

 

Nä, nu ska jag göra kaffe, sen ska jag plugga matte :). 

 



 

Yey! Jag förbättrade mig i löpningen idag igen :D. Hihi!


27 April 2009

Yey, imorgon är det en heeeel vecka sen jag slutade röka :D. Tiden går grymt fort alltså! Helt galet. Men jag mår iallafall betydligt mycket bättre än innan och det glädjer mig väldigt mycket. Jag har mycket lättare att andas, jag är extremt mycket piggare och är nästan hypad av all energi, min mage mår bättre osv osv osv. Och jag luktar inte skunk ^^,. Hihi. Fattar inte varför jag inte slutade tidigare egentligen. Men men. Jag är rökfri nu iallafall :D.

Snart ska jag ut och springa en runda. Har suttit med matten ett tag och jag fattar NADA. Så nu måste huvudet rensas och det gör det lättast när jag springer. Så nu ska jag på med träningskläderna och joggingskorna! Ska bli riktigt skönt.




Haha btw, jag är så hiiiiimla klantig. Jag har tappat bort mina deklarations papper! Och gissa vem som ska på möte på banken imorgon om inte, JAG! Och såklart så skulle jag egentligen haft med mig dom dit. Men nej nej, då slarvar jag bort dom ><. Så jag fick ringa skatteverket idag och beställa nya och dom kommer typ inte förens på torsdag.... SMART!

23 April 2009

Nu har jag stressat, stressat och åter stressat vilket jag alltid gör när vi börjar tidigt.
3:e och värsta dagen (enligt vad folk säger iallafall) som rökfri och det är lite jobbigare idag än igår. men kan bero på att jag har stressat hela morgonen sen kl.06.00.
Men iallafall.. Tror inte Malin skulle till skolan idag och emma får jag inte tag i så jag håller verkligen tummarna för att iallafall någon av dom kommer! Umgås ju inte med någon annan i klassen och kommer inte dom så är jag i princip själv hela dagen. Böhö!
Äh, det märker jag snart. Nu ska jag gå fort som fasen till bussen! Puss --------------------------------------------------- Nu sitter jag i skolan. Har för tillfället rast men jag börjar när som helst. Har suttit och klippt tidningspapper i minibitar i 1,5 timme så man är lite öm i fingrarna. Som jag trodde så kom varken emma eller malin till skolan så det är lite trist. Men jag är iaf här så :). Vid 11 har vi lunch och jag är hungrig som attan! Hoppas vi får nått gott. Nä, back to work!

22 April 2009

Nu är snart andra dagen som rök-fri avklarad. Och det har faktiskt gått förvånansvärt bra! Visst har det varit svårt vissa stunder och mitt humör har trytit ett antal gånger under dagens gång, men jag var inställd på att det skulle vara svårare än vad det var. Fast dom säger ju att 3:e dagen är värst, så jag får väl se hur det går imorgon. Men jag är så inställd på att sluta nu så det ska nog gå bra :).

Idag har jag dessutom tränat. Fyfan va jag älskar att springa! Jag och Snäck tog på oss träningskläderna och sprang tillsammans och det kändes som om jag hade kunnat springa i en evighet! Så jag förlängde sträckan en liten bit idag. Men det var riktigt skönt att jag faktiskt inte började hyperventilera när jag kom fram för en gångs skull. Har ju så dåliga luftvägar så det brukar alltid sätta igen sig i halsen när jag springer. Men det verkar som om det har gett lite resultat dom gångerna jag har sprungit iallafall and i love it! Gjorde lite träning för magen sen efteråt också. Det märks ju att jag inte har tränat tidigare kan jag lova. Fast jag är ändå inte så otränad som jag trodde :). Ska börja mitt nya liv nu :). Det startade igår. Målen är att sluta röka (vilket jag i princip redan har gjort), springa 3 gånger i veckan (jobbar på det), fortsätta gå fram och tillbaka till bussen (vilket jag måste då jag inte kommer till skolan annars) och sen ska jag sluta småäta hela tiden. Det sista är väl lite svårt att sluta med nu när jag slutar röka. Men så fort röksuget är borta så jävlar :). Det här känns riktigt bra! :D.

Nä, nu ska jag upp och tvätta mitt hår och sen ska jag borsta gaddarna osv :). Puss!

21 April 2009

Okej, nu håller jag seriöst på att krevera! Är hemma från skolan pga att jag har haft extrem huvudvärk större delen av natten så idag orkade jag helt enkelt inte gå till skolan. Då jag har bestämt mig för att inte köpa mer cigg nu så betyder det är jag inte kommer röka någonting på hela jävla dagen! Klockan är nu 13.00 och jag har varit vaken sen klockan 8 imorse. Det betyder att jag inte har rökt ett skit på en sisådär 5 timmar (!). Jag hoppas verkligen mamma kommer hem snart för då blir nog allting lite lättare.. Usch, hur ska det här sluta? Just nu känns det bara som om min kropp vill skrika rätt ut. Vet inte om jag ska skratta eller gråta :P. Haha! Tur att ingen är hemma ändå för annars hade jag nog börjat skrika på första som öppnar truten. Någon som vet hur länge abstinensbesvären håller i sig? Alltså efter att man har slutat helt?.. Jag får helt enkelt försöka hålla mig i skinnet.
Nä, nu ska jag gå och göra dipp och morötter och sitta och knapra på det så röksuget blir lite bättre iallafall..




AJ AJ AJ va jag skar mig nyss!
Fyfan va ont det gör :O. Helt sjukt!
Skulle skära morötter för jag skulle kunna äta dom med dippen och så slinter jag som fan och sätter kniven rätt ni i fingret vid "böjen" längst upp. Haha och såklart så använde jag inte brödkniven för en gångs skull (vilket jag brukar) utan jag tog våran lite finare liiiiiiiiite vassare kniv och visst fan ska detta hända då. usch. Blödde som fasen men jag har äntligen fått det till att sluta nu. Aj!

20 April 2009

Usch, nu är det slutspurten i sluta-rökandet. Och det känns som om jag kommer börja böla när som helst! Haha. Nu börjar det verkligen bli jobbigt! Är nere på 1 cigg om dagen nu. Så det är ju bra. Har bestämt mig för att inte köpa mer cigg nu iallafall. Ifall jag ska röka så får jag väl ta sista av någon. Ska faktiskt bli riktigt skönt att bli helt rökfri. Men jävlar vilken hosta jag har fått! Haha det är helt sjukt äckligt. Men det går ju över iallafall :). Dessvärre har jag gått ner i vikt. Illa illa! Man brukar ju gå upp i vikt när man slutar röka, men jag är tydligen tvärt om :P. Kan ju iofs ha lite med löpningen att göra med, men så mycket har jag ju inte sprungit. Hm, det är skumt! Mtp det så ska jag faktiskt springa en runda idag efter skolan. Har ju inte direkt blivit mycket träning i helgen. Fast jag och älskling lagade våran tandelcykel (heter det så?) så vi cyklade ju rätt mycket på den. Hahaha fyfan va roligt det är! Jag hade kramp i magen hur länge som helst pga allt skratt xD. Så nu är den fin med ny kedja, nya däck och nya slangar. Nu ska vi bara lacka om den med. Funderar på att göra den neon-rosa. Det hade varit riktigt ballt! :D.
Men men, nu ska jag fixa mitt hår :). Puss!

14 April 2009

Sista lediga dagen nu då. Imorgon börjar allvaret igen ><. Usch.. Har varit så himla skönt med lite ledighet!
Har umgåts med Fredrik ända sen i torsdags. Hihi, himla mysigt :). Vi har tränat en massa! Vi har sprungit, gått, åkt inlines, cyklad, åkt sparkcykel osv osv osv. Vi har i princip gjort allt som har med träning att göra. Haha. Gymt skönt att jag äntligen har kommit igång med träningen faktiskt! Speciellt löpningen. Tycker det är så himla skönt :). Även ifall jag inte springer mer än typ 2 kilometer nu i början, så har jag ändå rätt bra kräm i benen :). Fredrik tyckte att jag nästan sprang för fort xD. Haha!
Var tänkt att jag skulle ut och springa idag också, men jag får se hur jag gör med det dära. Har så förbannat ont i käken/örat. Hel knasigt är det. Är typ svullen och hård precis framför örat och det gör svin ont.. Ska ringa till sjukvårdsrådgivningen snart och se vad dom tror att det kan vara. har lite svårt att äta och så, så det är lite kämpigt. Men med lite jävlaranamma går allt ;).
Nu ska jag gå och äta lite musli :).



Nu har jag fixat lite med stilmallen på bloggen. Blev rätt nice tycker jag :).
Funderar på om jag ska laga någon mat eller om jag bara ska ta en macka och äta med mamma sen när hon kommer hem.
Får se lite hur jag gör :).

9 April 2009

Du har ögon av kristall och läppar mjuka som siden. Du är den killen som får mig att njuta av livet. Du är den enda kille jag vill känna i min närhet. Jag ger dig mitt liv, mitt hjärta, min kärlek. Jag bländas så härligt av din gladeliga charm. Jag har allt jag önskat mig när jag ligger i din famn. Att va med dig, bättre kan man inte känna sig, Mitt liv kommer att gå under om du lämnar mig. Jag vill leva tillsammans med dig i resten av mitt liv, Du är utan tvekan det allra bästa i mitt liv. Underbara stunder tillsammans med mycket kramar, Då är allt perfekt precis som i en lyckosaga. Dystra dagar gör du lätt till fina kvällar, Det finns inga bättre stunder än de när vi e själva, Ingen kan säga att jag brinner för nån annan, Jag hoppas att du vet att du finns i mina tankar. Du är den enda killen som får mig att vara mänsklig. Du är och förblir min enda underbara älskling, Du är ett mirakel, alldeles för söt för mig.Du är mitt allt du är hela mitt liv. Jag älskar dig

- Fredrik Berglind 29/08 2009 <3

8 April 2009

Åh, jag har städat och städat och städat. Heeeeela dagen! Jag och snäckan har fixat båda badrummen från golv till tak, hängt tvätt, hämtat tvätt, vikt tvätt, dammsugit, dammtorkar, diskat, sorterat miljooooooner grejer som skulle slängas (blev en hel svart säck) osv osv osv. Känns som om jag har damm i hela huvudet. Haha! Men nu är allt klart, och mitt rum är renare än vad det någonsin varit. Haha :D, Men jag trivs när det är såhär fint och rent överallt :).
Just nu sitter jag och dricker kaffe. Välbehövligt kan jag lova! Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Bara ta det lungt tror jag :). Kanske baka kladdkaka. Det var ju trotts allt typ 3 veckor sen jag gjorde det ;). Böhö.
Och imorgon är det toooorsdag :D. Vilket innebär att världens-bästa-finaste-underbaraste-fredrik kommer hem ^^,. Längtar tills jag spricker! Hihi :D.

7 April 2009

Oj, har totalt glömt bort att blogga. Haha!
Just nu är jag iallafall i fullt ös med att sluta röka, vilket känns förvånansvärt bra faktiskt :).
Ska bli skönt att kunna lägga dom pengarna på något annat sen.
Mina blåsor i halsen är fortfarande kvar vilket inte alls är lika roligt. Har haft dom i fyra veckor nu och antagligen så är det en allergisk reaktion mot min super-duper-magmedicin. Blåsorna kom ju typ när jag började ta dom mer regelbundet eller så. Så nu går jag på kestine 2 gånger om dagen och det gör att man blir helt knäpp i huvudet. Man ska ju egentligen bara ta 1 om dagen då dom verkar i 24 timmar. Men dom sa att jag skulle ta morgon och kväll för att se ifall blåsorna blir bättre. Och jag har faktiskt blivit mycket piggare redan. Så det är ju bra.

Har äntligen kommit igång med träningen nu med. Skit skönt! :D. Igår så cyklade jag först 8 kilometer, sen sprang jag typ 2 km och gick i rask takt 2. Och sen gick jag ännu 4 kilometer upp till alvesta. Men sicken träningsverk jag har i låren ><. Det är helt sjukt. Jag har ju liksom aldrig sprungit innan i hela mitt liv typ, så det kändes som om jag skulle dö :P. Haha. Men det känns som om det börjar bli dags att ta tag i träningen riktigt nu så man inte ser ut som en sladderröv i sommar xD. Hahaha!
Nä, nu ska jag sortera miljoner strumpor ><.



I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go.
Things go wrong so that you appreciate them when they go right.
You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself,
and sometimes good things fall apart, so that better things can fall together.



19.10
Haha jag har fortfarande inte sorterat dom här förbannade strumporna :P. Rätt illa faktiskt! Men jag oooooorkar verkligen inte ><. Funderar därimot att gå ut och ta en långpromenad. Hade varit riktigt skönt faktiskt!

RSS 2.0