13.05.08

Sitter hemma nu och glor. Ska snart klippa mammas hår. Jag är fan ap trött ><. Har typ konstigt ont i magen också ><.

Alltså, jag är typ... orolig tror jag "/. Jag vet inte riktigt ifall detta är något bra eller dåligt. Eller det känns typ bra, men ibland så bara.. GAH, jag vet inte.. Jag är rädd för att fastna, tror det är därför. Eller inte för att fastna, utan mer för att verkligen falla. Och blir det fel sen så vetifan hur jag kommer ta det. Aja, detta är just snyggt. Typiskt!

10.05.08

Weio, vilket väder! :D. Helt underbart. Fast fan va jag nyser när jag går ut ><. Fast det är det helt klart värt.

Snäckan den fuskisen är ute och åker motorcykel med pappa. Jag vill med! :(. Aja, får bli en annan gång.

Ikväll blir det till att festa med emma och kanske Robin :). Blir nog kul tror jag. Vi har alltid roligt :D. Frågan är bara vart fan vi ska ta vägen. Men det märker vi väl ikväll. Får se lite när jag drar till Emma. Tror inte ens hon har vaknat ännu för hon har iallafall inte ringt.
Nä, nu ska jag typ... duscha eller nått :P. haha! Puss

08.05.08

Haha, måste börja uppdatera min blogg lite oftare kom jag på :P. Nu är jag iallafall hemma för en gångs skull. Har passat Izmo, Onja och Lilo heeeela dagen :). Mysigt, fast ganska jobbigt. Har ju varit lediga idag för att alla lärare skulle på konferans. Så det har varit najs. Och nu sitter jag här och äter glass :). Gotti gotti. Imorgon är det fredag. Först ska jag gå i skolan till 1, sen ska jag passa hundarna igen för att eva-lotte ska kunna åka och jobba. Sen på kvällen blir det nog filmkväll med Emma och Robin :). Förhoppningsvis iallafall. För jag och emma måste passa hundarna för eva-lotte ska iväg. Men det blir nog kul det med!

Jag saknar Nicole :(. Känns som om jag spricker snart. Vi måste träffas snart igen gumman! <3.

Fan va tiden flyger förbi. Herregud. Aja, men då blir det fortare helg iallafall :D.

RSS 2.0