18 November 2008

Just nu sitter jag i skolan. Börjar vid 13.10. Ska ha bild & form grund i 2,5 timmar ><. Sådär lagom roligt när man verkligen inte är på humör. Usch, ville verkligen inte åka till skolan idag. I bilen påväg till skolan kände jag hur paniken började komma och gråten var alldeles för nära. Men jag tvingade mig själv och hittils har det gått bra. Förutom att jag råkade vara lite otrevlig mot ingemar. Men han borde faktiskt ha lite förstående för det mtp det som hände igår. Var ju en tjej som kräktes, så som jag fattade det iallafall (för er som inte vet så är det det värsta jag vet. Min största rädsla helt enkelt) och jag fick fullständig panik. Så jag åkte hem efter första lektionen. Var iallafall skönt att få komma hem och sova av sig lite av rädslan. Hade juag själv fått bestämma så hade jag stannat hemma idag med, men nej, jag har varken tid eller lust att missa mer av skolan. Så skolan blev det ju. lite halv jobbigt sådär men jag håller mig mest för mig själv, vilket är väldigt skönt!

En sak jag har att glädja mig över är iallafall att min älskade fredrik redan kommer hem på torsdag! :D. Gos! Skönt att veckodagarna går så fort så man slipper vänta så länge innan han kommer hem igen ^^,.

Och på fredag ska jag klippa mig. Men har ingen aning hur! Någon som har nått förslag? "/

11 November 2008

Just nu sitter jag hos pappa. Han och mamma hade tydligen bestämt (utan att jag fick ha ett ord med i leken) att jag skulle sova här inatt. Självklart så var det ingen som hade berättat nått för mig, utan det ända jag visste var att dom ville att jag skulle åka hit efter skolan. Men efter att först ha gått upp kl.6 för att hinna med bussen och sen bara ha teoretiska ämnen hela dagen så är man ganska slut i huvudet. Så jag messade pappa och frågade ifall vi kunde träffas någon annan dag istället. Först fick jag reda på att jag tydligen ska sova här. Och iom att vi har idrott imorgon så var jag först tvungen att åka hem och hämta kläder, och seeeen ta en till buss in till stan.

Haha, det var ett fyllo som åkte samma buss som mig in till stan vid typ 7. Han satt och berättade för busschaffören hur han skulle köra xD. 
      
           - "Nu får du börja bromsa, och NU blinkar du!".


Haha, jag trodde jag skulle dö ><.

Nä, nu ska jag typ...... äta tror jag :D. Puss!

10 November 2008

Just nu sitter jag i skolan. Skulle egentligen haft matteprov nu vid 9, men sandra sitter inne på möte med rektorn och alla andra lärare så jag vill inte störa dom. Lite pinsamt.. Men sånt är livet.
Fyfan, jag har sån  jävla mensvärk :(. Andra dagen i rad nu så jag tycker det är dags att den ska komma nu!

Ikväll är det bugg iallafall. Snäckan den jävlen ska på hockey ikväll så jag blir själv. Får se ifall jag dansar ikväll eller inte. Har en bild & form grund läxa jag måste göra tills imorgon. Deadline som vanligt!

Vid 10 börjar lektionerna. Bild hela förmiddagen sen i eftermiddag har vi vanliga lektioner. Tråkigt som satan. Men sånt är livet.

Emma kommer vid typ kvart i 10 så jag ska ut och möta henne då :).

Träffade fitte på bussen idag med. Riktigt trevligt! Längesen man snackade med honom.

Nä, nu ska jag gå och göra nått annat. Puss!

Torra och spruckna läppar?

Är det någon mer än jag som alltid får torra och spruckna läppar nu på hösten/vintern?
Jag har den absolut bästa lösningen!
Detta går att göra varje gång du har duschat.

Direkt efter att du har kommit ut ur duschen, plocka fram en handduk (den ska vara ganska hård, men inte får hård! Lite lagom sådär). Blöt ena kanten med ljummet vatten och "skrubba" försiktigt läpparna. Tryck inte får hårt, utan med en gansk mjuk rörelse. När du känner att du fått bort alla döda hudceller osv, plocka fram lipsyl, läppstift, läppglans eller vad som helst. Du måste ta det på direkt efter. Annars kan läpparna bli torra igen.
Ett tips är att köpa försvarets lipsyl. Eller det är ju typ hudsalva egentligen. Men efter som det inte är nått vatten i det så torkar det inte ut dina läppar så som "vanligt lipsyl" gör.

6 November 2008

Fick en super bra idé inatt om hur jag ska kunna göra bloggen mer intressant! Har startat en ny kategori under namnet "Tips & Råd". Där kommer jag ha inlägg om det som jag tycket är bäst om just nu. Tips och råd om allt från snyggaste ögonskuggan till hur man fixar torra och spruckna läppar! Tycker ni det låter som en bra idé så lägg en komentar!

5 November 2008

Tjo!
Sitter i skolan. Har haft ACT hela  förmiddagen och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 13.10 så bilden kan börja :). Emma har med gått och blivit sjuk nu så idag är det hon som är hemma. Lite trist men det går. Soft dag idag ju :). Skolan slutar typ vid 15.40 tror jag och efter det ska jag direkt hem med 16.05 bussen.
Ikväll ska jag göra färdigt mitt porträtt på emma så Ulla-Karin kan betygsätta det :). Ska bara göra den lite mörkare så det tar inte så lång tid. Lämnade in mitt porträtt på andréa idag och U.C verkade helnöjd! :D. Glädjer mig väldigt då jag suttit med den jävla bilden i 4 hela lektioner  (plus en massa tid  hemma) och varje lektion är mellan 2-3 timmar. Så det är skönt att bli av med skiten nu iallafall. Ska nog titta på filmen "Ten Inch Hero" idag igen tror jag. Snäckan ville se den och jag tyckte den var grymt bra så det gör mig absolut ingenting att vi tittar på den igen ^^,. Ni som kan ladda ner, LADDA NER DEN! Grymt bra!

Nä, nu ska jag typ gå och plocka fram alla grejer inför bilden :). (fast tror vi ska titta på film idag. eller jag vet inte....) Puss!

02.11.08

Idag är en sån hära fucking "funderar-dag" som jag verkligen avskyr.. Usch!
Har varit på skumt humör hela dagen "/. Jag och Fredrik har varit inne i stan och gått runt i affärer. Han hittade en jacka och jag hittade 2 bh:ar och 2 tröjor. Iallafall någonting uppmuntrande. Dessutom lyssnar jag på Volbeat just nu vilket gör mitt humör ändå bättre! :). Men nu har han åkt tillbaka till Karlskrona iallafall. Och imorgon är det skola. Suger duktigt hårt.
Känns som om det inte har varit något lov. Jag har inte sovit ut nååågonting! Så jag lär vara död imorgon. Fast vi börjar inte förens vid 10 så det är rätt soft ändå.

Imorgon är det iallafall bugg. Den ENDA anledningen till att tycka om måndagar liiiite. Har inte dansat på 2 veckor nu och man känner verkligen hur det kryper i benen. Fast därimot är jag halvt förkyld vilket gör att det blir ganska jobbigt att bugga. Men det får la gå. Ska nog övningsköra imorgon med tror jag :). Det har jag inte heller gjort på länge.

I fredags var det fest hos Markus. Det var faktiskt riktigt lyckat! Även ifall jag var nykter :P. Haha. Men det var verkligen jätte roligt! Massa trevligt sällskap. Kan inte bli bättre :). Dessutom var det riktigt roligt att umgås med frida och emma igen. Bara vi tjejer och en massa pojkar :P. Haha. Nae men det var kul :).

NU ska jag typ..... sova eller nått. Puss!

RSS 2.0