7 April 2009

Oj, har totalt glömt bort att blogga. Haha!
Just nu är jag iallafall i fullt ös med att sluta röka, vilket känns förvånansvärt bra faktiskt :).
Ska bli skönt att kunna lägga dom pengarna på något annat sen.
Mina blåsor i halsen är fortfarande kvar vilket inte alls är lika roligt. Har haft dom i fyra veckor nu och antagligen så är det en allergisk reaktion mot min super-duper-magmedicin. Blåsorna kom ju typ när jag började ta dom mer regelbundet eller så. Så nu går jag på kestine 2 gånger om dagen och det gör att man blir helt knäpp i huvudet. Man ska ju egentligen bara ta 1 om dagen då dom verkar i 24 timmar. Men dom sa att jag skulle ta morgon och kväll för att se ifall blåsorna blir bättre. Och jag har faktiskt blivit mycket piggare redan. Så det är ju bra.

Har äntligen kommit igång med träningen nu med. Skit skönt! :D. Igår så cyklade jag först 8 kilometer, sen sprang jag typ 2 km och gick i rask takt 2. Och sen gick jag ännu 4 kilometer upp till alvesta. Men sicken träningsverk jag har i låren ><. Det är helt sjukt. Jag har ju liksom aldrig sprungit innan i hela mitt liv typ, så det kändes som om jag skulle dö :P. Haha. Men det känns som om det börjar bli dags att ta tag i träningen riktigt nu så man inte ser ut som en sladderröv i sommar xD. Hahaha!
Nä, nu ska jag sortera miljoner strumpor ><.



I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go.
Things go wrong so that you appreciate them when they go right.
You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself,
and sometimes good things fall apart, so that better things can fall together.



19.10
Haha jag har fortfarande inte sorterat dom här förbannade strumporna :P. Rätt illa faktiskt! Men jag oooooorkar verkligen inte ><. Funderar därimot att gå ut och ta en långpromenad. Hade varit riktigt skönt faktiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0