22 September 2009

Bli medlem på gratismakeup.se här --> http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=222006
Börja samla ihop poäng och få snart hem presentkort helt gratis!

Kom precis hem från Alvesta.
Först var jag på vårdcentralen för jag skulle prata med en sköterska där om att få en remiss till en dietist, och om min fobi. Usch ja, det var ett jobbigt samtal! Men hon ordnade iallafall en tid hos en psykolog om några veckor. Så får se hur det går. Lite otäckt faktiskt att ta tag i det här.. Men vill man bli frisk så får jag väl ta det!
Dessutom skulle hon sätta upp en tid hos en läkare så jag kan få min remiss för hon tyckte det verkade som en bra idé. Men hon sa aldrig när den tiden var "/. Någon som vet om dom skickar hem brev med datumet eller hur funkar det?
Aja, sen efter det cyklade jag i räserfart till mormor för jag hade lovat att fixa hennes hår idag. Besöket på vårdcentralen tog ju längre tid än jag hade trott så jag fick skynda mig lite. Men håret blev klart på 20 minuter (!) och jag hade tom 15 minuter över innan jag behövde cykla igen. Haha, och vi som inte trodde vi skulle hinna!
Det var trevligt att träffa henne iallafall :).
Sen var det bara raka vägen in till Alvesta igen. Hade ju tid på körskolan för min 3:e körlektion kl.16.50. Men när jag kom dit så stod det redan en annan kille där utanför och väntade. Jag tänkte 'vafan, har jag kollat fel datum?!'. Men det visade sig att det var han som hade gjort det. Haha, stackarn!
Men iallafall, körlektionen gick faktiskt förvånansvärt bra :). Men kände mig mycket lugnare nu när vi körde i Alvesta och inte i Växjö så det var riktigt skönt. Vi övade start i backe (igen, eftersom jag avskyr den 'snabba varianten') och vi övade uppfågning (haha, hur stavas det?). Det var lite otäckt när man inte får använda bromsen, men det gick faktiskt jätte bra. Haha, skönt att det är någonting som går bra iallafall xD. Böhö.
Och nu sitter jag här framför datorn och dricker kaffe. Gott! Fredrik är ute och fiskar så han kan man inte messa med, snäckan är i växjö och mamma är och jobbar så det är liiiiite ensamt. Men bara lite!




<!-- Facebook Badge START --><a href="http://www.facebook.se/people/Tami-Svensson-Kohler/1205264620" title="Tami Svensson Köhler" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Tami Svensson Köhler</a><br/><a href="http://www.facebook.se/people/Tami-Svensson-Kohler/1205264620" title="Tami Svensson Köhler" target="_TOP"><img src="http://badge.facebook.com/badge/1205264620.1257.1828097755.png" width="120" height="297" style="border: 0px;" /></a><br/><a href="http://www.facebook.se/facebook-widgets/" title="Make your own badge!" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Skapa en profillänk</a><!-- Facebook Badge END -->

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0